Topi Sorsakosken faneilla tänään muistotilaisuus

Edesmenneen laulaja Topi Sorsakosken muistoa kunnioitetaan tänä iltana Ähtärissä.

Topin faneille tarkoitettu jäähyväistilaisuus järjestetään Ähtärin hotelli Mesikämmenessä 12. marraskuuta 2011.

– Fanit olivat niin tärkeitä Topille ja Topi tärkeä faneille, että halusimme järjestää tämän tilaisuuden. Itse päivämäärä minulla on ollut jo vuoden verran varattuna perinteistä fanitapaamista varten, mutta tällä kertaa tapaammekin surullisissa merkeissä, Mansikkamäki kertoi Viihdeuutisille syyskuussa.

Faneille suunnatussa jäähyväistapahtumassa esiintyy Sorsakosken Kulkukoirat-yhtyeen jäseniä ja laulaja Marko Haavisto tulkitsemassa Topin kappaleita. Tapahtumassa esiintyy myös Viikate, sillä Topi Sorsakoski toimi Viikatteen solistina bändin viime syksynä julkaisemassa Hautajaissydän-kappaleessa.

– Tilaisuudessa on nähtävillä myös Topin kultalevyt sekä valokuvanäyttely. Paikalta löytyy myös hiljentymishuone, jossa on Topin kuva sekä kynttilä. Siellä fanit voivat jättää hänelle viimeiset jäähyväiset, Mansikkamäki toteaa.

Topin upeaa uraa tullaan muistelemaan myös muistokonsertissa ensi vuonna. Muistokonsertti pidetään Tampere-talolla 20.lokakuuta 2012. Ajankohdaksi lokakuu 2012 on valittu siksi, että Topi olisi täyttänyt 27.10.2012 60 vuotta. Rakastettu laulaja menehtyi pitkän sairauden uuvuttamana 13. elokuuta 2011, 58-vuotiaana.

(MTV3–HEINI KANGASLUOMA)

Lue myös:

    Uusimmat