Topi Sorsakosken bändi jatkaa uuden laulajan kanssa

Edesmenneen Topi Sorsakosken rakastettu Kulkukoirat-yhtye lähtee kiertueelle uuden laulajan voimin.

Topi Sorsakosken managerina tunnettu Juhani Mansikkamäki paljastaa, että miehellä on uudet managerointikuviot jo valmiina. Topi Sorsakosken tunnetuksi tekemälle Kulkukoirat-yhtyeelle on ollut kovasti kysyntää, joten pitkän harkinnan jälkeen manageri hankki bändille uuden solistin.

– Päätin sitten lopulta, että pannaan pojat maailmalle kun kerran kysyntää on niin paljon. Ja vaikka tässä edelleen Topia surraan, niin onhan se fakta, että myös bändin pojat tarvitsevat töitä, Juhani kertoo.

Kulkukoirien uutena solistina aloittaa Tangomarkkinoilta tuttu laihialainen laulaja Kalle Kaaja.

Kallessa on ainesta. Siinä on kaveri, joka uskoo mitä sanotaan ja hänellä on kova halu päästä eteenpäin, Juhani kuvailee.

Kallen persoonallinen lauluääni saattaa herättää kohun, sillä miehen laulutyylin on jo aiemmin todettu muistuttavan hieman Topi Sorsakosken laulutyyliä. Myös manageri Juhani Mansikkamäki on tiedostanut tämän.

– Totta kai Kallea tullaan vertaamaan Topiin. Vaikka Kallella onkin vähän sama tyyli laulaa kun Topilla, niin ei hän tee sitä tahallaan. Voihan tuosta tulla sanomista, mutta ihan vilpittömästi Kalle on aina laulanut noin. Sitä paitsi, eihän Topia voi jäljitellä kukaan.

Mansikkamäellä on Kalle Kaajalle ja Kulkukoirille tehtynä jo levytyssopimus ja keikkojakin on buukattuna keväälle. Tulevalle albumille on tehnyt kappaleita myös Negativen laulaja Jonne Aaron. Uusi kokoonpano astelee ensimmäisen kerran lavalle 10. maaliskuuta 2012 Ähtärissä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat