TOP 5: He ovat Oscar-gaalan kiistattomat kuningattaret!

Helmen lukijat äänestivät dramaattisen ja säärtään antoisasti vilauttaneen Angelina Jolien vuoden 2012 Oscar-gaalan kuningattareksi.

Helmen lukijat pääsivät kertomaan kuka on heidän mielestään vuoden 2012 Oscar-gaalan kuningatar. Viime vuonna suomalaisten silmää viehätti herttainen , kun taas tänä vuonna voiton vei säärtään uskaliaasti vilautellut Angelina Jolie. Katso Helmen lukijoiden TOP 5!

1. Angelina Jolie

Näyttelijä Angelina Jolie,36, hurmasi suomalaiset pitkissä aaltoilevissa kiharoissa, kirkkaanpunaisessa huulipunassa sekä elegantissa mustassa iltapuvussa – ronski säären esittely ei tuntunut suomalaisia haittaavan, päinvastoin! Yllään Joliella oli Atelier Versacen elegantti asu.

Jolie sai lukijoiden äänistä 15 prosenttia.

– Yksinkertainen ja kaunis. Musta on aina varma värivalinta!

– Angelina vain on niin kaunis...

2. Gwyneth Paltrow

Yllättäen toiselle sijalle ylsi Angelina Jolien vastakohta: valkoiseen, graafiseen iltaleninkiin pukeutunut Gwyneth Paltrow. 39-vuotias Paltrow nähtiin Tom Fordin suunnittelemassa luonnonvalkoisessa asussa.

Vaalea kaunotar taisi vedota suomalaisiin heleällä, luonnollisella tyylillään!

Paltrow sai äänistä 14 prosenttia.

3. Penélope Cruz

Iki-ihana Penélope Cruz puhutteli Helmen lukijoista 13 prosenttia. Upeaa Hollywoodin glamouria hehkuva Cruz säteili sinisessä leningissään.

– Penélope Cruz ehdottomasti. Aina tyylikäs, kaunis ja seksikäs, olematta liian tyrkky.

– Huikean kaunis, tuntuu onnistuvan joka vuosi!

4. Meryl Streep

Neljälle sijalle ylsi Oscar-voittaja Meryl Streep. 62-vuotias näyttelijä oli pukeutunut kokokultaiseen asuun. Streep oli yhdistänyt iltapukuunsa myös samanväriset kengät ja suuret korvakorut. Ääniä 'Rautarouva' sai 12 prosenttia.

– Meryl Streep on ehdottomasti Oscar-gaalan kuningatar! En tiedä ketään muuta kuka olisi noin kaunis kuin Meryl!

– Streep on ihana ja valovoimainen nainen, pesi nuoremmat tähtöset kympillä! Ja sai vielä Oscarinkin, TAAS, se kertonee jotakin hänen lahjakkuudestaan.

5. Jennifer Lopez

Kurvikuningatar Jennifer Lopez keräsi ääniä 10 prosenttia. 42-vuotias laulajatar nähtiin Zuhair Muradin suunnittelemassa shamppanjanvärinen asussa.

Myös nämä naiset saivat kehuja:

Nancy O'Dell , aivan ihastuttava keltainen pitsikoristeinen mekko!

– Kyllä Natalie Portman oli kaikkein kaunein!

Jessica Chastain. Mielestäni punatukkaiselle Chastainille sopi hienosti musta mekko, jossa oli kultaiset koristelut. Sympaattinen näyttelijä oli kuin satuhahmo upeassa asussaan.

Louise Roe, ihanan elegantti asu

Maria Menounos! Upea, herkkä puku pukee kantajaansa todella hyvin väriä myöten. Angelina Jolie kuihtuneine käsivarsineen lähinnä kauhistuttaa!

– Marilyn Monroen roolistaan Oscar-ehdokkaana ollut Michelle Williams oli raikas ilmestys punaisessa puvussaan. Williams erottui joukosta tyttömäisellä tyylillään. Ellei illan kuningatar niin ainakin prinsessa!

Milla Jovovich oli kerrassaan upea ilmestys! Ihana nähdä, että ensikertalainen oli noinkin upea ja raikas ilmestys punaisella matolla. Kaunis nainen. Ihana.


MTV3/Helmi

Kuvat: Splash, GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat