TOP 15: Tästä syystä me naiset näyttelemme orgasmin

Myönnettäköön, naiset (mutta myös miehet!) saattavat näytellä, suorastaan teeskennellä korvia huumaavan ja sisuskaluja kouristavan orgasmin. Mutta miksi ihmeessä me teemme niin?

On sanottu, että jopa on ainakin joskus elämänsä aikana teeskennellyt saavansa orgasmin. Mutta miksi ihmeessä teemme niin, vaikka sen seuraukset eivät ole hyvät, varsinkaan pitkällä tähtäimellä?

Helmi haali kasaan viisitoista syytä, miksi naiset näyttelevät orgasmin. Näyttäisi siltä, että suurimmaksi osaksi naiset haluavat vain nopeuttaa petipuuhien iloja päästäkseen epämukavasta tilanteesta eroon. Onko tosiaan näin?

1. Loukkaantuuko mies?

Joskus rakkauden nimissä luulemme tekevämme kumppanillemme 'palveluksen', kun jätämme sanomatta, ettei hän tällä kertaa onnistunut painamaan oikeita nappuloita. Emme halua loukata häntä, joten hädissämme saatamme voihkia loppua kohden lujempaa kuin olisi tarvis.

2. Tylsää!

Joskus seksi saattaa tuntuu tylsältä, kököltä ja turhauttavalta – varsinkin jos olo on väsynyt ja nuutunut. Joskus vain tuntuu pitkän päivän päätteeksi siltä, että mieluummin sitä katselisi Frendit-sarjan uusintoja televisiosta kuin antaisi kumppanin hypätä päälle lähetyssaarnaajan toivossa. Orgasmin teeskenteleminen on yksi keino päästä avaamaan televisio nopeammin..

3. Televisiosta alkaa aivan kohta se lempisarja..

Jos kello kilkuttaa kovaa vauhtia eteenpäin ja takaraivossa jyskää ajatus, että televisiosta alkaa kohta se oma lempisarja jonka kaikki jaksot on pakko nähdä, saattavat voihkinnat kasvaa tarkoitettua kovemmiksi ja orgasmin teeskenteleminen tulla ajankohtaiseksi. Joskus sitä vain saa suurempaa nautintoa katsomalla mielenkiintoisia ohjelmia televisiosta (kuten vaikka naisten elämästä kertovaa Iholla-sarjaa!), kuin riehua vällyjen välissä.


4. Olo tuntuu ryhävalaalta

Naisena tiedämme, miltä tuntuu olla vähän väliä turvonnut – ja kun peilikuvamme tai jopa katala vaaka väittää saaneemme lisäkiloja. Kun nainen tuntee olonsa epäseksikkääksi, myös orgasmin saavuttaminen on vaikeaa. Ei auta, vaikka mies olisi sinusta kuinka innoissaan tai kehuisi sinua maasta taivaaseen: kun olo tuntuu ryhävalaalta, ei siinä auta kehut.

5. Uupumus

Kun rankka päivä on vienyt mehut ja ainoa haave olisi ummistaa silmät ja sopia treffit Nukkumatin kanssa, pitkä rakasteluhetki ei ole ensimmäisenä mielessä. Jotkut naiset teeskentelevät orgasmin päästäkseen kauneusunilleen ripeämmin.

6. Humala

"Alkoholi tuo halun, mutta vie kyvyn", kirjoitti jo Shakespeare aikoinaan. Myös naisille alkoholi runsaasti nautittuna saattaa tuottaa vaikeuksia saavuttaa orgasmi. Alkoholi tuo myös näyttelijänlahjat esille ja naapurit saattavat kauhistella kovaäänistä yön pikkutuntien performanssia.

7. Sata asiaa päässä raikaa

Kun päässämme askarruttaa sata ja yksi asiaa ja huolet painaa, on vaikea keskittyä yhteen asiaan – kuten esimerkiksi mielihyvän tuottamaan orgasmiin.

8. Älä jätä minua?

Tutkimuksen mukaan naiset jotka pelkäävät . Sitähän saa tasaisin väliajoin kuulla, että jos mies ei ole seksiin tyytyväinen, hän jatkaa matkaa tai pettää. Pelon vuoksi haluamme luoda mielikuvan, että seksi sujuu yhteistuumin ja orgasmien kirjo on suunnaton.

9. Nälkäkuolema

Sitähän sanotaan, ettei sänkyyn saisi mennä tyhjällä vatsalla – varsinkaan lemmenleikkien perässä. Nimittäin silloin mielessä pyörii vain pizzantilaus, ei orgasmin saavutus. Nälkä menee edelle, joten ison O:n näytteleminen tapahtuu nälkäkuoleman nimissä. Nopeahkon rakastelun jälkeen voikin vinkata: "Hei, tilataanko pizzat?"

10. Epävarmuus seurana

Jos mies esimerkiksi heti viimeisten onnenhuokausten jälkeen alkaa udella, kuinka monta orgasmia saitkaan tällä kertaa, saattaa naisesta tulla epävarma. Aivan kuten miehetkin, myös naiset ovat epävarmoja suorituksestaan. Niinpä teeskenteleminen (ja valehteleminen) saattavat olla hätäratkaisuja.

11. Au?

Seksin ei tarvitse kestää tuntikausia – päinvastoin, liian pitkäksi venähtänyt lemmenleikki saattaa vain kuivattaa naisen herkät paikat ja aiheuttaa ikäviä hankautumia. Tuolloin orgasmin saaminenkaan ei luonnistu, jotenka näyttelijänlahjat pitää taas ottaa käyttöön, jos aiheesta ei uskalla mainita kumppanille.

12. Väärä mies vällyjen välissä

Joskus sänkyyn eksyy virhe, eli vääränlainen mies, jonka kanssa kemiat eivät kohtaakaan intiimeissä tunnelmissa. Niinpä orgasmin näytteleminen saattaa olla nopeampi pakokeino pois tilanteesta, kuin seksin keskeyttäminen – sitähän joutuisi selittelemään ummet ja lammet..

13. Kuka määrää?

Jos nainen haluaa olla se, joka määrää tahdin, mutta mies onkin dominoivampi osapuoli sängyssä, saattaa nainen feikata orgasmin tunteakseen olevansa se joka määrää.

14. Itsensä psyykkaaminen

Joskus voihkinnan nostattaminen, kiihkeät kuiskaukset omasta huipun lähestymisestä voivat toimia itsensä psyykkaamisena, jotta orgasmin saavuttaminen helpottuisi. Kuka sanoi, ettei orgasmia voi huijata?

15. Ei haluta, ei himota, ei huvita

Yksinkertaisesti aina ei vain tee mieli. Esimerkiksi , kun miehen elin saattaa olla valtoimenaan ja puhkua intoa, ja sinulla on vielä rähmää silmäpielissä.

Oletko sinä koskaan näytellyt orgasmia? Miksi?


Lue lisää aiheesta:


MTV3/Helmi

Osittainen lähde: Collegecandy.com

Kuvat; Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja