TOP 10: Tästä syystä Kaksosnainen pystyy viettelemään kenet tahansa

Kaksoset-tähtimerkki on vilkas ja viehättävä tuuliviiri, joka saa kenen tahansa pään pyörälle kertaheitolla. Kaksosnainen oikeana villikissana ja suoranaisena sanaseppona tunnetaan myös flirttailun kuningattarena. Mutta millainen tuo kaksinainen nainen todellisuudessa onkaan?

Kaksoset (21.5.–20.6.) – eläinradan Peter (tai Petra) Pan – on villi ja vapaa ja vihuliaan viehättävä tapaus. Kaksosnainen edustaa ilkikurisen kiehtovana luomakunnan olentona, joka tunnetaan paremmissa piireissä "hyvänä jätkänä" tai oikeana villikkona – mutta mitkä kaikki ominaispiirteet tekevät Kaksosnaisesta tällaisen tapauksen?

Kaksosnainen on oikea viettelijätär, koska...

1. Olet erityisen älykäs (ja haastava)

Sulavasanaisena naisena Kaksoset hurmaa kenet tahansa nokkelalla sanansäilällään ja luontevalla ulosannillaan: Kaksosnainen on luonnostaan älykäs, rationaalinen ja taipuvainen analysoimiseen. Kaksosnainen lukee ja kirjoittaa mielellään, rakastaa pohdintoja ja filosofointia ja sivistää itseään alituiseen: sinulla on hurjasti ideoita ja visioita takataskussasi. Ajattelen, siis olen -sananparren olisi hyvin voinut keksiä Kaksosnainen. Cogito ergo sum sinullekin, Descartes!

Kaksosnaisesta saa innokkaan keskustelukumppanin, mutta väittelyyn ei sinun kanssasi kannata suinpäin ryhtyä: terävällä älylläsi – ja vielä terävämmällä kielelläsi – voit aiheuttaa aikamoisia kommervenkkeja. Se joka deittailee kaksosnaista, kannattaa olla kartalla siitä, mitä maailmalla, taiteen, elokuvien ja kirjallisuuden saralla tapahtuu: nämä ovat Kaksosnaisesta loistavia keskustelunaiheita.

2. Olet loistavaa seuraa

Kaksosnaisen kanssa aika ei käy tylsäksi: sinut saa koska tahansa kaveriksi elokuviin, tanssikouluun, alastonmaalaukseen, nyrkkeilemään, rullaluistelemaan, ajamaan ralliautolla, pelaamaan pleikkaria. Toisin sanoen Merkkurius-mimmi on usein "hyvä jätkä".

Kuitenkin Kaksosnaisen voi yhtä hyvin löytää jakkupukuun pukeutuneena edustustilaisuudesta, hienostuneista seurapiiritapahtumista cosmopolitan käsissä – tai karaokelavalta. Hän sopeutuu minne tahansa kameleontin elkein. Kaksosnainen on yleensä se, joka on ensimmäisenä tanssilattialla ja viimeisenä lähdössä kotia kohti.

3. Olet räväkästi luova

Luovuus ja älykkyys tuntuvat kävelevän käsi kädessä Kaksosnaisen kanssa. Kaksosnaisen mielikuvitus on suorastaan kadehdittavaa.

Oli kyse sitten räväkästä hiustyylistä, vaatteista, runon kirjoittamisesta, flirttailusta tai yllätysjuhlien järjestämisestä ystävälle, Kaksosnainen on se joka erottuu joukosta ja on kaiken "juonittelun" takana. Kaksosnainen keksii (ja kokeilee) mielellään aina kaikkea uutta.

4. Olet reilu ystävä

Vaikka monet saattavat pitää Kaksosnaista juonittelevana, todellisuudessa hänen sydämensä on puhdasta kultaa ja hänen ihmisrakkautensa on käsin kosketeltavaa. Kaksosnainen on hyvin ylpeä ystävistään ja on erittäin hyvä kuuntelija, joka varmasti osaa neuvoa ystäväänsä hädässä: juoruilu on myös Kaksosnaisesta riemastuttavaa puuhaa. Vaikka Kaksosnainen saattaa vaihtaa työpaikkaa, asuntoa ja kumppania keskimääräistä useammin, ystävät ovat hänelle tärkeitä ja pysyviä. Jos haluaa rehellisen ja vilpittömän ystävän, käänny Kaksosnaisen puoleen.

5. Olet flirttailun kuningatar

Kaksosnainen flirttailee mielellään, usein ja näyttävästi. Imartelet toista ujoilla katseillasi, viettelevillä silmäyksillä ja huumaavalla naurulla. Varsinkaan herrasmiehet eivät pistä pahakseen, jos vilkas ja nokkela Kaksosnainen istuutuu samaan pöytään. Tosin herrojen daamit eivät ole tästä yhtä ilahtuneita, sillä he kokevat Kaksosnaisen helposti uhkana. Sitä Kaksosnainen ei kuitenkaan tunnu itse huomaavan: flirttailu ja luonteva keskustelu on hänelle niin luonnollista.

Kyse ei ole kuitenkaan siitä, että Kaksosnainen haluaisi tieten tahtoen leikkiä miesten tunteilla: yleensä kyse voi olla myös väärinkäsityksestä. Sinä halusit vain keskustella. Mies halusi jotain muuta.

6. Olet itsenäinen (aikuinen nainen!)

Vapaudenkaipuinen Kaksosnainen ei tarvitse paapovaa seuraa, sillä hän jo nuoresta saakka osannut huolehtia itsestään. Liika holhoaminen sekä raastava mustasukkaisuus ahdistavat Kaksosnaista, joka kyllä myös lähtee tällaisista tilanteista tai ihmissuhteista sukkelasti käpälämäkeen.

Spontaanius ja sosiaalisuus ovat sinulla verissä: koska olet utelias ja kyllästyt helposti rutiineihin, tarvitset työn joka tarjoaa jatkuvasti uusia haasteita. Siksi esimerkiksi kirjoittaminen on sinulle mieluisaa puuhaa.

7. Sinua ei voi olla rakastamatta

Kaksosnaista ei voi olla rakastamatta, mutta kaksosnainen itse rakastuu vain kerran tai kaksi elämässään. Kaksosnainen osaa olla äärimmäisen rakastettava, lempeä, kerrassaan hurmaava ihminen. Hän saa kumppaninsa tai edessään seisovan ihmisen tuntemaan itsensä itsevarmaksi ja maailman mielenkiintoisimmaksi ihmiseksi.

Kaksosnainen on vain itse kahden tulen välissä: et tiedä, haluatko toteuttaa rakkautta, läheisyyttä ja turvaa kaipaavaa puolta itsessäsi, vai seurata vaistojasi ja mennä ja viilettää pitkin maita ja mantuja ja maailmaa. Mutta kun kohdalle osuu sielunkumppani – älyllisesti tasavertainen ihminen – on Kaksosnainen myyty.

8. Olet ikinuori

Kaksosnainen tunnistaa usein hänen eloisista silmistään. Sinun elekielesi, heiluvat kätesi ja naurava suusi herättää heti huomiota; hymyilet paljon ja usein – ja se tekee sinusta vetoavan. Tämän lisäksi Kaksosnainen vanhenee muita tähtimerkkejä hitaammin: niin henkisesti kuin fyysisesti. Häneltä kysytään vielä papereita kuppiloiden oven suulla ja kaupan kassalla, vaikka ikämittari raksuttaisi jo reilusti yli täysi-iän. Toisekseen käyttäydyt ja pukeudut nuorekkaasti.

9. Olet ikuinen mysteeri

Kaksosnaisen kaksinainen ja mutkikas luonne tekee sen, että sinussa kytee samalla seikkailunhaluinen villikissa, mutta myös turvallisuutta kaipaava kainalokehrääjä. Kaksosnainen saattaa myös muuttua iloisesta seurapiiriperhosesta murjottavaksi yökyöpeliksi ainoastaan silmänräpäyksessä. Ailahtelevuus on sinulle ominaista.

Kaksosnainen on sekä itselleen että muille mysteeri ja melkoinen haaste: millainen hän oikeastaan onkaan?

10. Kaksosnaiset ovat rohkeita naisia

Maailmantähdet kuten Angelina Jolie, Nicole Kidman, Naomi Campbell, Natalie Portman, Brooke Shields, Heidi Klum, Marilyn Monroe, Elizabeth Hurley ja Anna Kournikova ovat rohkeita viettelijättäriä – eli Kaksosnaisia.

Uusinta kesäkuulta 2013.

Lähde: Magforwomen.com, Suuri horoskooppikirja: Karisto 2001

Lue myös:

    Uusimmat