TOP 10: Jaromir Jagrin hiustyylit

Jaromir Jagr osoitti torstaina olevansa edelleen maailmanluokan pelimies kaataessaan Leijonat MM-kisojen puolivälierissä. Yksi kaikkien aikojen jääkiekkoilija on tullut tunnetuksi taitonsa lisäksi myös hiustyylistään. Otimme pienen otannan Jagrin upean uran upeimmista hiustyyleistä.

 

10) Vuosi 1999

Vuonna 1999 Jagrin tukka on nähty kaiketi lyhimmillään. Liekö rintaan isketty C-kirjain vaatinut hieman siistiytymistä? Ei lainkaan huono tukkatyyli, mutta hän on aina suosinut vähän pidempää, kuten listasta saamme kohta huomata.

 

9) Vuosi 2010

Vancouverin olympialaisissa Jagrin takatukka teki tietynlaisen comebackin, sillä mukaan mahtui pari välivuotta, jolloin tuttua lassoa ei kypärän alta näkynyt.  Mies on itsekin tyytyväinen lopputulemaan.

8) Vuosi 2013/Dallas

Pari vuotta sitten Dallasissa pelatessaan ensimmäiset viitteet Jagrin harmaantumisesta alkoivat tulla ilmi. Hiusten harvenemista ei ole kuitenkaan näköpiirissä. Onnekas pirulainen…

 

7) Vuosi 1998

Naganon olympiakisoihin Jagr lähti uransa alkuajoista tutulla tukkakonseptilla. Tshekkipelaajalle niin sanottu ”tshekkitukka” on yhtä luonnollinen valinta kuin suomalaiselle potta päähän ja sivut pois.

 

6) Vuosi 1993

Tässä hiusmallissa tuuhea otsatukka tekee todellisen säväyksen. Takana piiska luonnollisesti sivaltaa luistinpotkujen tahdissa.

5) Vuosi 2013/Boston

Bostonissa pelatessaan Jagr kasvatti parhaan pudotuspelipartansa, joka täydensi sopivasti hiuksia. Vaikka Jagr antoi hiustensa kasvaa, niin kasvoilla on harvemmin nähty mitään muutaman päivän sänkeä vahvempaa kasvua. Siksi tämä uhmakas kokonaisuus tekikin niin vahvan vaikutuksen.

4) Vuosi 2015

Aika ajaa Jagria kiinni ja hiljalleen hänestä on kuoriutumassa komea keski-ikäinen hopeakettu. Sitä ennen hän kuitenkin ehtii heittää pari maalia Suomen verkkoon ja johdattaa 43-vuotiaana Tshekin kotikisojensa välieriin. Hurja kaveri.

3) Vuosi 2006

Vuoden 2006 hiusmalli on Jagria siisteimmillään. Paketti koossa edestä taakse ja erittäin tyylikäs kokonaisuus, joka sai hänet näyttämään myös ikäistään nuoremmalta.

 

2) Vuosi 1996

All Stars -pelissä tähdistöluokan tukkamuoti. Jagr piti kiinni tyylistään, mutta myös Mario Lemieauxilla on orastavaa takapuskaa puskemassa. Kaksin aina kaunihimpi.

 

1) Vuosi 1995

Jagr on päästänyt etutukkaansa vähän pidemmäksi, mutta takana tummat kiehkurat lepattavat vauhdin huumassa. Pulisongit puuttuvat, jotta sivut varmasti korostuvat. Tämä hiustyyli oli se Jagrin ikonisin ja legendaarisin ja nosti hänet ihmisten tietoisuuteen pelitaitojensa lisäksi.

 

Lue myös:

    Uusimmat