Tommy Lindgren lentää Linnan juhlista suoraan keikalle!

Don Johnson Big Bandin keulahahmolla Tommy Lindgrenillä riittää kiirettä itsenäisyyspäivän tienoilla. Eilen Lindgren esiintyi DJBB:n kanssa Jyväskylässä ja tänä aamuna muusikko kiirehti takaisin Helsinkiin valmistautumaan vieraaksi Linnan juhliin. Matka jatkuu jo tänäiltana kohti Oulua.

Don Johnson Big Bandin Tommy Lindgren nähdään tänään punaisella matolla Linnan juhlissa, mutta ei enää maineikkailla Linnan juhlien jatkoilla tänään Helsingin yössä, sillä hän lentää juhlien jälkeen myöhäisillaksi Ouluun, jonne bändille on buukattu keikka. Eilen DJBB esiintyi yömyöhään Jyväskylässä. Nähtäväksi jää, ehtiikö uuden polven älymuusikko vaihtaa juhla-asunsa tyylilleen uskollisempaan, rennompaan lookiin Oulun-keikkaa varten.

Muusikin tekemisen lisäksi Lindgren kirjoittaa kolumneja muun muassa Helsingin Sanomiin ja hän on puuhastellut muun muassa ihmisoikeuksien parissa Amnestyssä. Ensimmäisen suomenkielisen laulunsa, Maa jossa kaikki on toisin, Lindgren sävelsi ja sanoitti Ipanapa-lastenlevylle, joka porskuttaa yhä menestyksekkäästi Suomen virallisella albumilistalla.

Lindgrenin bändi Don Johnson Big Band on esiintynyt useasti myös ulkomailla, kuten Kiinassa ja Japanissa, sekä musiikkialan suurtapahtumassa Midemissä yhtenä Suomen edustajana. Yhtyeen levymyynti on ollut hyvää, mutta Don Johnson Big Band tunnetaan erityisesti energisistä ja vauhdikkaista live-esiintymisistään.

Bändin parhaillaan meneillään oleva joulukiertue päättyy 22.12 Tavastia-klubille Helsinkiin.

Huhuista huolimatta The Rasmuksen Lauri Ylöstä ei ole kutsuttu tänä vuonna Linnan juhliin. Muusikoista muiden muassa Apocalyptican Eicca Toppinen on kutsuttu juhlimaan Suomen 90-vuotista taivalta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat