Tommi Mäkinen vihjaa: Kalle Rovanperä valmis kuskipaikkaan – Toyota odottaa Ott Tänakin päätöstä

Ott Tänakin jatko Toyotan rallitiimissä on käytännössä kuljettajan omasta päätöksestä kiinni, sanoo tallipäällikkö Tommi Mäkinen. Samalla tiimipomo heittää virolaissivustolle mielenkiintoisen lausunnon Kalle Rovanperästä.

Viikonloppuna WRC2-luokkamestaruuden Walesin MM-rallissa varmistanut Rovanperä on ollut huhuissa vahvasti liitoksissa Toyotaan eikä Mäkinen lähde tätä suoraan kiistämäänkään.

– Uskon, että hän pystyy ottamaan paikan kolmoskuskina ja taistelemaan tiimipisteistä, Mäkinen toteaa virolaissivusto Delfille.

Mäkinen kertoo myös Kris Meeken vakuuttaneen hänet Suomen MM-rallista lähtien.

– Mielestäni Meeke on muuttunut täysin viime aikoina. Hän on vapautunut jännityksestä, ei ajattele kisoja tai MM-sarjaa ja ymmärtää arvonsa tallin toisena kuskina, Mäkinen toteaa.

– Vertaisin häntä Dani Sordoon, joka on erittäin nopea, varma ja tuo kotiin arvokkaita pisteitä.

Tietävätkö nämä lausunnot Jari-Matti Latvalalle lähtöä Toyotalta, selviää lopulta, mutta ainakaan näkemystään Ott Tänakin jatkosta Mäkinen ei pimitä.

– Paperilla ei vielä ole allekirjoitusta, mutta heti (Walesin) rallin jälkeen on. Toivottavasti, Mäkinen vastaa.

– Hänen on oltava vakuuttunut siitä, että Toyota on nopea, kestävä ja pystyy voittamaan MM-tittelit.

– Suomen rallin jälkeen kaikki oli hyvin, mutta Turkin ongelmat aiheuttivat hieman väärinkäsityksiä. Teemme valtavasti töitä korjataksemme kaikki pikkuvirheet, joita Toyotalle tuli, Mäkinen kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat