Tomaatti-kesäkurpitsavuoka

  • 1 kesäkurpitsa
  • 2-4 tomaattia
  • kuorrutuskastike:
  • 2dl maitoa
  • 1/2 dl vehnäjauhoja
  • 200g (1 rasia) sulatejuustoa
  • 2 tl oreganoa
  • 1 tl basilikaa
  • (2 valkosipulin kynttä)
  • 1/4 tl mustapippuria
  • öljyä

Leikkaa kesäkurpitsat ja tomaatit ohuiksi viipaleiksi. Lado ne öljyttyyn vuokaan. Mittaa kasariin maito, vehnäjauhot ja sulatejuusto kuumenna koko ajan sekoittaen. Kun kastike on tasaista lisää mausteet. Kaada kastike kasvisten päälle. Kypsennä 200°C noin 40min.. Tarjoa sellaisenaan tai lisäkkeenä esim. lihan tai kalan kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja