Mainos

Tomaatti-kesäkurpitsavuoka

  • 1 kesäkurpitsa
  • 2-4 tomaattia
  • kuorrutuskastike:
  • 2dl maitoa
  • 1/2 dl vehnäjauhoja
  • 200g (1 rasia) sulatejuustoa
  • 2 tl oreganoa
  • 1 tl basilikaa
  • (2 valkosipulin kynttä)
  • 1/4 tl mustapippuria
  • öljyä

Leikkaa kesäkurpitsat ja tomaatit ohuiksi viipaleiksi. Lado ne öljyttyyn vuokaan. Mittaa kasariin maito, vehnäjauhot ja sulatejuusto kuumenna koko ajan sekoittaen. Kun kastike on tasaista lisää mausteet. Kaada kastike kasvisten päälle. Kypsennä 200°C noin 40min.. Tarjoa sellaisenaan tai lisäkkeenä esim. lihan tai kalan kanssa.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.