Mainos

Tom Cruise haluaa avaruuteen

50-vuotias Hollywood-tähti kuvaili haaveitaan vieraillessaan Venäjällä.

Tom Cruise vieraili hiljattain Venäjällä Oblivion-elokuvan ensi-illassa. Samalla mies kertoi The Sun -lehdelle haaveistaan päästä vielä joku päivä avaruuteen.

– Kuka ei haluaisi kokea jotain sellaista? Annan muutaman lipun ostaneen ensin kokeilla matkaa, mutta olisihan se hienoa. Olen lapsesta asti toivonut, että näinä vuosina voisimme jo matkustaa eri planeetoille.

Skientologiaan uskova Cruise on myös sitä mieltä, että avaruudessa on elämää. Osa skientologeista uskookin ulkoavaruuden olion tuoneen ihmiset maapalolle yli 75 miljoonaa vuotta sitten.

– En ole niin varma tuosta tarinasta, mutta olisi ylimielistä ajatella, että olemme universumin ainoat asukkaat. Tosin en ole koskaan tavannut avaruusoliota, Cruise heittää.

Cruise on päässyt kerran testaamaan avaruuslentosimulaattoria Nasan tiloissa Houstonissa. Voi siis olla hyvin mahdollista, että näyttelijä seuraa kollegansa Ashton Kutcherin jalanjälkiä. Kutcher on varannut itselleen paikan 130 000 punnan eli noin 153 000 euron hintaiselle, kaksi tuntia kestävälle avaruuslennolle.

(MTV3)

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja