Mainos

Toinen etsintäkuulutetuista virolaisista jäi kiinni Saksassa

Viron poliisin etsintäkuuluttama Viktor Kabanov on jäänyt kiinni Saksassa. Mies saatiin kiinni eilen illalla, kun hän yritti varastaa autoa, kertovat virolaisviestimet.

Hänet luovutetaan Viroon myöhemmin.

Toinen taksikuskin murhasta epäillyistä, vaaralliseksi luonnehdituista miehistä on kuitenkin edelleen karkuteillä. Keskusrikospoliisin mukaan on edelleen mahdollista, että 24-vuotias Andrei Karanets oleilee myös Suomessa.

- On mahdollista, mutta mikään erityinen asia ei kuitenkaan viittaa siihen, toteaa rikosylikomisario Arto Tuomela keskusrikospoliisista.

Keskusrikospoliisi on saanut miesten olinpaikoista joitakin vihjeitä, mutta yksikään niistä ei ole johtanut etsintäkuulutettujen jäljille.

Ottivat uhrinsa taksin käyttöön

Viron viranomaiset pyysivät eilen Suomen poliisin apua kahden vaarallisena ja arvaamattomana pidetyn rikollisen tavoittamiseksi.

Miehet olivat nousseet taksiin, jonka kuljettajan ruumis löydettiin seuraavana päivänä.

Epäillyt pakenivat paikalta henkirikoksen uhrin käytössä olleella taksilla. Viimeisen kerran heidät nähtiin yhdessä bensa-asemalla, josta he anastivat bensaa varastamaansa taksiin.

Anastettu ajoneuvo on sininen Skoda Superb, vuosimalla 2003. Auton olinpaikasta ei toistaiseksi ole tietoa.

Molemmilla miehillä on omaisuus- ja väkivaltarikostaustaa.

Kaikista Karanetsiin ja ajoneuvoon liittyvistä havainnoista pyydetään ilmoittamaan poliisille numeroon 071 878 6891 (4.5. saakka). Tämän jälkeen tiedot pyydetään soittamaan suoraa poliisin yleiseen hälytysnumeroon 112.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.