Tinderiltä mielenkiintoinen uudistus: Antaa mahdollisuuden blokata tosielämän tutut

Etsitkö sinkkuna seuraa netistä? Tähän listaan voit taatusti samaistua 0:53
Näihin tilanteisiin Tinderiä selannut voi samaistua!

Tinderiin tulee Block Contacts -toiminto, kertovat Tech Crunch ja New York Post.

Deittisovellus Tinderissä ei pian enää tarvitse katsella tosielämän tuttujen profiileita, jos ei niin halua. Kohta käyttäjillä on mahdollisuus valita puhelimensa yhteystiedoista ne, joiden profiileita eivät mielellään näkisi sovelluksessa. Tällaisia tapauksia saattavat olla esimerkiksi entiset seurustelukumppanit tai työkaverit.

Tinderin tekemän kyselyn perusteella näyttäisi siltä, että 40 prosenttia käyttäjistä on törmännyt eksänsä profiiliin, 24 prosenttia perheenjäseneen ja yksi kymmenestä työelämästä tuttuihin kasvoihin.

Vastineeksi Tinder saa oikeuden tarkastella kaikkia yhteystietojasi

Tech Crunch pitää uudistusta kiinnostavana myös turvallisuuden kannalta: jos joku on aiemmin kohdannut stalkkerin tai jollain muulla tapaa ahdistavia tyyppejä, nämä voi blokata Tinderissä.

Block Contacts -toiminnon hyödyntämiseksi käyttäjän tulee antaa sovelluksen nähdä kaikki yhteystiedot, ei vain niitä, jotka käyttäjä aikoo blokata.

– Otamme käyttöön Block Contacts -toiminnon yhtenä lisäkeinona käyttäjien mielenrauhan turvaamiseksi ja jotta voimme luoda heille turvallisen ympäristön uusien tuttavuuksien luomiseen, kertoo Tinderin edustaja Bernadette Morgantiedotteessa.

Tinder testasi toimintoa Intiassa, Etelä-Koreassa ja Japanissa. Kokeilusta tehtyjen raporttien perusteella näyttäisi siltä, että käyttäjät blokkasivat keskimäärin tusinan verran ihmisiä.

Lue myös:

    Uusimmat