Timberlake katuu karmeaa farkkupukuaan – vieläkö muistat Britneyn ja Justinin parjatut asut?

Justin Timberlake ja Britney Spears olivat yksi 2000-luvun alun seuratuimmista pareista. 

Poptähti Justin Timberlake vieraili eilen maanantaina australialaisessa The Project -keskusteluohjelmassa. Ohjelmassa mieheltä kysyttiin muun muassa, mitä hän on oppinut musiikkibisneksestä mittavan uransa aikana.

Timberlakella oli kysymykseen varsin yksiselitteinen vastaus.

– Jos puet päällesi tupladenimiä, se tullaan ikuistamaan, Timberlake totesi.

Vastaus kirvoitti ohjelman juontajista mehevät naurut, sillä heille oli välittömästi selvää, mihin Timberlake viittaa vastauksellaan.

Elettiin vuotta 2001. Timberlake seurusteli onnellisesti kollegansa Britney Spearsin kanssa. Kaksikko saapui yhdessä American Music Awards -gaalaan ja varasti huomion mätsäävillä asuillaan – molemmat kun olivat pukeutuneet päästä varpaisiin farkkukankaaseen.

Kaikki Timberlaken stetsonista Spearsin käsilaukkuun oli vaaleaa farkkua. Kokonaisuutta pidetään laajalti yhtenä kaikkien aikojen kamalimmista gaala-asuista. 

Farkkuasu oli kuitenkin vain yksi karmeiden pukujen joukossa.

– Näkikö kukaan, mitä meillä oli päällämme? Se oli hullua aikaa... Maailma oli erilainen, Timberlake nauraa haastattelussa.

Timberlake ja Spears erosivat vuonna 2002. Nykyään Timberlake on naimisissa näyttelijä Jessica Bielin kanssa. Parilla on yksi yhteinen lapsi, vuonna 2015 syntynyt poika.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat