Aivan käsittämätön kämmi! Etiopialaisjuoksija lopetti juoksemisen ja alkoi tuulettaa "voittoaan", kunnes tajusi kisan vielä jatkuvan

"Kaikkien aikojen skandaali!"– etiopialaisjuoksija tuuletti voittoa kierros liian aikaisin 4:37
Pääkuvan videolla C Moren kuvaa Hagos Gebrhiwetin mokasta.

Miesten 5000 metrin juoksussa nähtiin erikoinen tilanne Timanttiliigan osakilpailussa Sveitsissä.

Kisan toiseksi viimeisellä kierroksella Etiopian Hagos Gebrhiwet alkoi juosta hurjaa vauhtia ja ampaisi kisan kärkeen.

Hän juoksikin ylhäisessä yksinäisyydessään etusuoralla ja luuli voittaneensa kisan. Hän alkoi jo tuulettaa ja pysäytti vauhtinsa täysin, kunnes tajusi, että kello kilisi viimeisen kierroksen alkamisen johdosta (video pääkuvan kohdalla).

Etiopian Yomif Kejelcha ohitti Gebrhiwetin ja juoksi lopulta koko kisan voittoon ajalla 13.00.56. Gebrhiwet sijoittui lopulta sijalle kymmenen.