Tilanne Italiassa on katastrofaalinen – joka päivä raportoitu useista sadoista kuolonuhreista: Katso lohduttomat kuvat maan tilanteesta

Italian koronatilanne on lohduton, kun maa raportoi päivittäin useista sadoista uusista kuolemantapauksista.

Lauantaina kerrottiin, kuinka Italiassa vuorokauden aikana kuoli koronavirukseen 793 ihmistä, mikä on enemmän kuin minään muuna yksittäisenä päivänä.

Kaikkiaan Italiassa koronavirukseen on tähän mennessä kuollut lähes 5 000 ihmistä.

Lohduttomat kuvat Italiasta näyttävät tilanteen raakuuden.


Ruumiita jouduttu kuljettamaan muualle

Hankalin koronavirustilanne on yhä Lombardiassa, Pohjois-Italiassa. Lombardian alueella on muun muassa ajauduttu ongelmiin kuolleiden hautaamisessa. 

Alueen ruumishuoneilta menehtyneitä kuljetetaan jo muualle Italiaan haudattavaksi, kertoo muun muassa italialaislehti Ansa.

Tilanne Lombardian alueen sairaaloissa on myös katastrofaalinen, kun lääkärit joutuvat jatkuvasti pohtimaan, kenelle sairastuneista annetaan hengityskone ja kenelle ei, koska laitteita ei ole kaikille potilaille riittävästi.

Italiassa koronavirukseen kuolleista yli 3 000 on menettänyt henkensä Lombardiassa.

Lähes kaikki koronaan kuolleet ovat menehtyneet ilman läheistensä läsnäoloa, sillä sairaalat ovat täysin eristyksissä. Tällä hetkellä Italiassa hautajaisten järjestäminen on käytännössä mahdotonta kokoontumiskiellon vuoksi.


Lue myös:

    Uusimmat