Tiesitkö? Tämä keittiösi ihmetuote ratkaisee kauneusongelmasi!

Hieman yllättäen jokaisen keittiöstä saattaa löytyä yksinkertainen ratkaisu useisiin kauneusongelmiin. Oliiviöljyllä saa nimittäin ihmeitä aikaan.

Oliiviöljyä käytetään tavanomaisesti ruoanlaitossa, mutta sen ainutlaatuisten ominaisuuksien vuoksi öljy toimii monella tapaa apuna myös kauneudenhoidossa. Oliiviöljy saattaa ratkaista yllättäviäkin kauneuspulmia.

Kiiltoa hiuksiin

Jos kaipaat lisäkiiltoa hiuksiisi, voi oliiviöljystä olla apua. Levitä shampoopesun jälkeen hiuksiisi tilkka oliiviöljyä, anna sen vaikuttaa 20 minuuttia ja huuhtele. Öljy tuo hiuksiin aivan uudenlaista, luonnollista kiiltoa.

Iho pehmeämmäksi

Oliiviöljy pehmentää ihoa. Lisäämällä tipan öljyä kylpyveteesi, voit nauttia kylvyn jälkeen entistä pehmeämmästä ihosta.

Sekoittamalla oliiviöljyyn suolaa tai sokeria saat edullisen ja tehokkaan kuorinta-aineen. Kuori iho seoksella pyörivin liikkein ja ylläty!

Oliiviöljystä voi olla apua myös säärikarvojen ajelussa. Kun käytät vaahdon sijaan oliiviöljyä sheivauksen apuna, tulee sääristäsi entistä säkenöivämmät ja pehmeämmät.

Apua meikinpoistoon

Oliiviöljyllä saa kätevästi poistettua meikit. Käytä vanulapulla meikinpoistoaineen sijaan oliiviöljyä. Öljy on tähän tarkoitukseen yllättävän tehokasta!

Eroon kuivista käsistä ja jaloista

Jos käsillä tai jaloilla on tapana säännöllisestä kosteutuksesta huolimatta kuivua ajoittain pahasti, voi oliiviöljyllä tehohoitaa alueita. Valelemalla öljyllä pahoin kuivuneita ihoalueita ja peittämällä ne sitten yön ajaksi hansikkailla tai sukilla, saavat ihoalueet hurjasti kaivattua kosteutusta.

Eroon rohtuneista huulista

Etenkin säiden kylmetessä huulet rohtuvat helposti. Suojaamalla huulet oliiviöljyllä ennen uloslähtöä voi välttyä kivuliaan kuivuneilta huulilta.

AVA

Lähde: Health.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja