Tiesitkö: Näin monta kuvaa sinusta ladataan Facebookiin yhden bileillan aikana!

Facebook ja kännykkäkamerat vaikuttavat jo bileiltoihinkin, kertoo allfacebook.com.

Moni railakas juhlailta on muuttunut vähemmän railakkaaksi, kiitos kännykkäkameroiden ja Facebookin. Muotijälleenmyyjä Very selvitti kyselyssään, miten naiset suhtautuvat kännykkäkameroihin ja pikakuvaohjelmiin, joilla juhlailtojen kuvia voi jakaa erilaisiin palveluihin välittömästi.

Tutkimuksessa selvisi, että brittinaista kuvataan noin 27 kertaa yhden bileillan aikana, ja 45 prosenttia kyselyyn vastanneista naisista olikin koko ajan tietoinen siitä, että ympärillä on kameroita. 28 prosenttia oli jopa treenannut kotona julkkistyylisiä poseerauksia, ja 40 prosenttia tunnusti esiintyvänsä jonkin julkkiksen tapaan joutuessaan kuvatuksi!

Vastanneista 37 prosenttia halusi nähdä ystävänsä heistä ottaman kuvan ennen kuin sitä ladattiin mihinkään. 75 prosenttia kuvatuiksi joutuneista kävi seuraavana päivänä läpi kaikki sosiaalisiin medioihin ladatut kuvat ja poisti itseään koskevia merkintöjä kuvista.

Bilekuvien määrä Facebookissa on huikea: jos 18-5 -vuotias nainen käy ulkona 87 kertaa vuodessa, hänestä saatetaan ladata nettiin noin 4200–23 400 kuvaa!


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja