Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Tidjânin kassi:

Julkaistu 04.12.2002 14:24

- tuoretta pinaattia - cashew-pähkinöitä - vuohenjuustoa - vilja-ankanrintaa - mustikoita

Aki Wahlmanin ja Tidjânin menu:

Paistettua ankkaa ja vuohenjuustoperunoita

100 g ankanfilettä 100 g rosamunda-perunoita 50 g vuohenjuustoa salaattia

Paista file nahkapuoli alaspäin alkaen kylmältä pannulla. Lado päällekkäin peruna ja vuohenjuusto. Paista uunissa 15 min.

Paistettua vuohenjuustoa ja mustikkasiirappia

50 g vuohenjuustoa 100 g mustikoita 1/2 dl sokeria 1 rkl Cointreau-likööriä

Paista vuohenjuusto kuumalla pannulla. Kiehauta mustikka, sokeri ja Cointreau 104 -asteiseksi ja tarjoa juustoa lisäkkeenä.

Pinaattileipää ja basilikajugurttia

1 dl jugurttia 1 dl vettä 1/2 dl oliiviöljyä 3-5 dl jauhoja1 tl leivinjauhetta 30 g tuoretta pinaattia suolaa

Sekoita kaikki aineet ja paista pannulla kypsäksi.

Ankkawok

100 g ankkafilettä 1 sipuli 4 valkosipulin kynttä 2 rkl soijaa 30 g pinaattia 1 tl cayannepippuria

Leikkaa ankka ja kasvikset suikaleiksi. Wokkaa 2 min. ja mausta.

Cashew-keksi

50 g pähkinää 100 g voita 100 g sokeria 100 g jauhoja

Sekoita kaikki aineet ja lisää murskatut pähkinät. Paista uunissa 200 asteessa 5 min.

Lisää aiheesta:

Loistava liharuoka on suosittu vuodesta toiseen – milloin söit viimeksi?Tarvitseeko koira takin tai tossut – ja miten ne saa sille päälle? "Ihan koulutettavissa oleva asia"Autoilija! Älä anna talvimyräkän yllättää, vaan toimi näinHelpoin tapa avata säilyketölkki – nerokas niksi yllättää!Kristan kynttiläkupit räjähtivät juhlissa – tuikkuvalmistajakin ymmällään: "Ainoa selitys, jonka keksin..."Poskipunan syönti -ilmiö hämmentää – toimittaja maistoi "hittituotetta"
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 18:01
    Ruoka

    Loistava liharuoka on suosittu vuodesta toiseen – milloin söit viimeksi?

  • 15:32
    Koirat

    Tarvitseeko koira takin tai tossut – ja miten ne saa sille päälle? "Ihan koulutettavissa oleva asia"

  • 12:15
    Liikenneturvallisuus

    Autoilija! Älä anna talvimyräkän yllättää, vaan toimi näin

  • 09:15
    Ruokaniksit

    Helpoin tapa avata säilyketölkki – nerokas niksi yllättää!

  • 06:44
    Turvallisuus

    Kristan kynttiläkupit räjähtivät juhlissa – tuikkuvalmistajakin ymmällään: "Ainoa selitys, jonka keksin..."