Tidjânin kassi:

- tuoretta pinaattia - cashew-pähkinöitä - vuohenjuustoa - vilja-ankanrintaa - mustikoita

Aki Wahlmanin ja Tidjânin menu:

Paistettua ankkaa ja vuohenjuustoperunoita

100 g ankanfilettä 100 g rosamunda-perunoita 50 g vuohenjuustoa salaattia

Paista file nahkapuoli alaspäin alkaen kylmältä pannulla. Lado päällekkäin peruna ja vuohenjuusto. Paista uunissa 15 min.

Paistettua vuohenjuustoa ja mustikkasiirappia

50 g vuohenjuustoa 100 g mustikoita 1/2 dl sokeria 1 rkl Cointreau-likööriä

Paista vuohenjuusto kuumalla pannulla. Kiehauta mustikka, sokeri ja Cointreau 104 -asteiseksi ja tarjoa juustoa lisäkkeenä.

Pinaattileipää ja basilikajugurttia

1 dl jugurttia 1 dl vettä 1/2 dl oliiviöljyä 3-5 dl jauhoja1 tl leivinjauhetta 30 g tuoretta pinaattia suolaa

Sekoita kaikki aineet ja paista pannulla kypsäksi.

Ankkawok

100 g ankkafilettä 1 sipuli 4 valkosipulin kynttä 2 rkl soijaa 30 g pinaattia 1 tl cayannepippuria

Leikkaa ankka ja kasvikset suikaleiksi. Wokkaa 2 min. ja mausta.

Cashew-keksi

50 g pähkinää 100 g voita 100 g sokeria 100 g jauhoja

Sekoita kaikki aineet ja lisää murskatut pähkinät. Paista uunissa 200 asteessa 5 min.

Lue myös:

    Uusimmat