Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Tidjânin kassi:

Julkaistu 04.12.2002 14:24

- tuoretta pinaattia - cashew-pähkinöitä - vuohenjuustoa - vilja-ankanrintaa - mustikoita

Aki Wahlmanin ja Tidjânin menu:

Paistettua ankkaa ja vuohenjuustoperunoita

100 g ankanfilettä 100 g rosamunda-perunoita 50 g vuohenjuustoa salaattia

Paista file nahkapuoli alaspäin alkaen kylmältä pannulla. Lado päällekkäin peruna ja vuohenjuusto. Paista uunissa 15 min.

Paistettua vuohenjuustoa ja mustikkasiirappia

50 g vuohenjuustoa 100 g mustikoita 1/2 dl sokeria 1 rkl Cointreau-likööriä

Paista vuohenjuusto kuumalla pannulla. Kiehauta mustikka, sokeri ja Cointreau 104 -asteiseksi ja tarjoa juustoa lisäkkeenä.

Pinaattileipää ja basilikajugurttia

1 dl jugurttia 1 dl vettä 1/2 dl oliiviöljyä 3-5 dl jauhoja1 tl leivinjauhetta 30 g tuoretta pinaattia suolaa

Sekoita kaikki aineet ja paista pannulla kypsäksi.

Ankkawok

100 g ankkafilettä 1 sipuli 4 valkosipulin kynttä 2 rkl soijaa 30 g pinaattia 1 tl cayannepippuria

Leikkaa ankka ja kasvikset suikaleiksi. Wokkaa 2 min. ja mausta.

Cashew-keksi

50 g pähkinää 100 g voita 100 g sokeria 100 g jauhoja

Sekoita kaikki aineet ja lisää murskatut pähkinät. Paista uunissa 200 asteessa 5 min.

Lisää aiheesta:

Inhottavasta silmäongelmasta ei kostutustipoilla pääse eroonYleellisen samppanjapullon historia yllättää: "Ei voi kätkeä pommia"Kuinka kauan avattu glögi säilyy? Vastaus saattaa yllättääTekokuusi vai aito kuusi? "Aidon kuusen kritiikki kohdistuu siihen, että se palvelee vain lyhyen aikaa"Näin sumuvaloja pitää oikeasti käyttää – "Valitettavan usein näkee..."Karjalanpiirakoita, muikkukukkoa ja omenalörtsyjä – Linnan juhlien tarjoilut julki!
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • Eilen19:08
    Silmäsairaudet

    Inhottavasta silmäongelmasta ei kostutustipoilla pääse eroon

  • Eilen18:15
    Kuohuviini

    Yleellisen samppanjapullon historia yllättää: "Ei voi kätkeä pommia"

  • Eilen17:15
    Juomat

    Kuinka kauan avattu glögi säilyy? Vastaus saattaa yllättää

  • Eilen14:32
    Joulu

    Tekokuusi vai aito kuusi? "Aidon kuusen kritiikki kohdistuu siihen, että se palvelee vain lyhyen aikaa"

  • Eilen11:59
    Liikenneturvallisuus

    Näin sumuvaloja pitää oikeasti käyttää – "Valitettavan usein näkee..."