The Who kiertueelle Entwistlen kuolemasta huolimatta

The Whon kaksi vielä elossa olevaa jäsentä ilmoittivat perjantaina jatkavansa kolme kuukautta kestävää Yhdysvaltain-kiertuettaan, jonka oli määrä alkaa perjantaina, huolimatta päivää aikaisemmin tapahtuneesta basisti John Entwistlen kuolemasta.

Entwistle, 57, löydettiin ilmeisesti sydänkohtaukseen kuolleena hänen huoneestaan Hard Rock Cafe Hotel and Casinosta torstaina. Nevadan viranomaiset ovat aloittaneet kuolemantapauksen tutkimisen, mutta alustavien tutkimusten mukaan huumeilla tai väkivallalla ei ole ollut osuutta basistin kuolemaan.

Sekä laulaja Roger Daltray että kitaristi Pete Townshend sanovat pitävänsä kiertuetta "kunnianosoituksena John Entwistlelle ... ja korvaamattoman ystävän menettämiselle", kertoo yhtyen manager Bill Curbishley.

Entwistlen poika Christopher kertoi perjantaina, että hänen isänsä "eli musiikille ja elää aina The Whon musiikissa". - Tätä hän olisi toivonut, sanoo hän.

Kiertueen ensimmäisiä päivämääriä - perjantain aloitusta Las Vegasissa ja lopetusta Irvinessä, Kaliforniassa - siirretään. Kiertue jatkuu Kaliforniaan ja Yhdysvaltain länsirannikolle ja sieltä mm. New Yorkiin, New Jerseyyn ja Pennsylvaniaan.

Yhtye on yhdistynyt useita kertoja ja päätti lähteä Yhdysvaltain kiertueelle viimesyksyisen New Yorkin konserttinsa innoittamana. Kiertue on myynyt hyvin, ja yhtye on lisännyt esiintymisiään tehdäkseen ihailijansa tyytyväisiksi.

Lue myös:

    Uusimmat