The Voice of Finland -ohjelmasta tulee All Stars -kausi – nämä huippunimet nähdään tähtivalmentajina

The Voice of Finland: All Stars -kausi starttaa Nelosella ja Ruudussa 28. elokuuta. 

The Voice of Finland -laulukilpailu viettää 10. juhlavuottaan. Sen kunniaksi ohjelmasta nähdään All Stars -kausi.

Kaudella kaikkien aikojen parhaimmat The Voice of Finland -kilpailijat ottavat mittaa toisistaan. Kaikki mukana olevat laulajat ovat päässeet aikoinaan mukaan TVOFin suoriin lähetyksiin ja jopa finaaliin, mutta eivät ole vielä voittaneet.

All Stars -kauden tähtivalmentajina toimivat: Michael Monroe, Tarja Turunen ja Elastinen. Tuttuun tapaan he päättävät pelkän kilpailijan äänen perusteella, kääntävätkö tuolinsa ja haluavatko kilpailijan mukaan omaan tiimiinsä.

Michael Monroe on toiminut kolmikosta pisimpään The Voice of Finlandin tähtivalmentajana. Hän oli mukana kausilla 1-6. Elastinen nähtiin punaisessa valmentajan tuolissa kausilla 1-3, ja Tarja Turunen valmensi omia tiimejään TVOF-kausilla 4-5.

– Tämä on hienoimpia asioita, mitä mulle on tapahtunut vuosikausiin. Mä olen kaivannut, ja sydän on ollut aina Voicessa. Harmitti silloin, kun se loppui, mutta nyt tämä on maailman paras pay back, että me ollaan täällä kolmestaan. Ei voi muuta kuin nauttia! Tämä on aivan mieletöntä, Michael Monroe toteaa tiedotteessa. 

Lue myös:

    Uusimmat