The Athletic: Lionel Messi on päätymässä Huuhkajien pelaajan joukkuekaveriksi

PSG:n superkolmikko hurjasteli avausjaksolla – Maccabi Haifa nöyrtyi nopeasti 1:25
Lionel Messi liekehti Mestarien liigassa viime viikolla Maccabi Haifaa vastaan.

The Athleticin mukaan Lionel Messin uskotaan siirtyvän Inter Miamin pelaajaksi kuluvan kauden jälkeen.

Ranskalaisjätti PSG:ssä tällä hetkellä kaksivuotisen sopimuksensa viimeistä kautta pelaavan Lionel Messin paluusta FC Barcelonan nuttuun on alettu huhuilla Kataloniassa, mutta The Athleticin mukaan argentiinalaistähden polku saattaa seuraavaksi viedä Atlantin taakse.

David Beckhamin osaomistama MLS-seura Inter Miami pitää toimittaja David Ornstein mukaan omia asemiaan erityisen vahvoina, mitä Messin seuraavaan siirtoon tulee.

Inter Miami on Ornsteinin mukaan käynyt Messin leirin kanssa niin pitkälle vietyjä keskusteluja, että seura odottaa hyökkääjätähden saapuvan ja toivoo sopimuksen syntyvän seuraavien kuukausien aikana.

Messi on umpeutuvan sopimuksensa myötä vapaa tekemään sopimuksen minkä tahansa seuran kanssa jo tammikuussa. Barcelonan ja Inter Miamin lisäksi tietenkin myös PSG olisi valmis tekemään kaikkensa pitääkseen tällä kaudella loistavasti pelanneen maailmantähden riveissään.

The Athleticin mukaan Messin leirin ja Inter Miami -osaomistajien Jorge ja Jose Masin neuvottelut ovat kestäneet jo parin vuoden ajan, ja seuralla on ollut jo useita tapaamisia pelaajan isän Jorge Messin kanssa.

Keskusteluja ei kuitenkaan todennäköisesti käydä enää ennen MM-kisoja tai edes vuodenvaihdetta.

Miami on Messin kannalta houkutteleva kohde, sillä hän omistaa kaupungissa kiinteistön jo entuudestaan.

Manchester Unitedin entisen puolustajan Phil Nevillen luotsaamassa Inter Miamissa vaikuttaa myös Huuhkajien keskikenttäpelaaja Robert Taylor, joka siirtyi seuraan viime tammikuussa.

Taylor kertoi elämästään Miamissa MTV Urheilulle viime kesäkuussa.

Lue myös:

    Uusimmat