Tervetuloa Kammi-kylään! Erkin mielikuvitus innoitti suon keskelle puisen kylän, joka on avoinna kaikille: "Sä voit tulla tänne koska vain, ajatella ja kuunnella hiljaisuutta"

Erkki Kalliomäki rakensi suolle itse suunnittelemansa Kammi-kylän 1:25

Neitseellisellä suolla, susien laitumella, sijaitsee Kammi-kylä. Se on rakentajansa täysin ideoima.

Katso yllä olevalta videolta, miltä Kammin kylällä näyttää.

Kammi-kylä sijaitsee neitseellisellä suolla Kauhajoen Nummijärvellä. Kyseessä on paikka, jonka isäntä on rakentanut kaiken alusta asti, niin sanotusti "omasta päästä".

– Minulta on kysytty 101 kertaa, mistä kaikki sai alkunsa, mutta jostakin se lähti. Ensin tehtiin sauna, sitten toinen sauna. Kun saunat oli tehty, piti olla tupakin, Erkki Kalliomäki kertoo.

Kalliomäen mukaan rakentamisessa ei ole käytetty piirrustuksia. Ideoille ei sanottu ei. Kalliomäen Kammi-kylä on paikka, jonne kuka tahansa voi tulla rentoutumaan.

– Sä voit tulla tänne koska vain, ajatella ja kuunnella hiljaisuutta. Olla suon rauhassa, eli nevalla. Susien laitumella, kuten paikallisesti sanotaan. Tämä on aitoa luontoa ja neitseellinen paikka.

Kalliomäki kertoo, että Kammi-kylällä ei ole tarkoitus tehdä bisnestä. Puukylän rakentajalle riittää palkinnoksi, että vierailijoita on.

– Kovasti ovat ihmiset kyläilleet, on tavattu toisia ja parannettu maailmaa.

Lue myös:

    Uusimmat