Tero Pitkämäeltä sydämellinen paljastus jälkikasvustaan: "Parempi heittotekniikka kuin isällään"

Ex-keihäänheittäjätähti Tero Pitkämäki kertoi torstaina Tulosruudun haastattelussa, että hänen jälkikasvunsa on innostunut kovasti isänsä entisestä leipälajista.  

Pitkämäki, 39, saavutti pitkällä urallaan seitsemän arvokisamitalia – kirkkaimpana vuoden 2007 MM-kulta – joten keihäänheittokipinän siirtyminen jälkikasvulle ei ole yllätys. 

Pitkämäellä ja myös yleisurheilukentiltä tutulla Niina Kelolla on kolme lasta, 7- ja 5-vuotiaat pojat ja 2-vuotias tytär. 

– Kyllä vaan, kotona on (keihäs) lentänyt, Pitkämäki vastaa Antero Mertarannan kysymykseen lasten mahdollisesti keihäänheittoinnostuksesta. 

– Pojat ovat heitelleet, varsinkin viime kesänä keihäs lensi joka päivä siinä talon nurmikolla. Kisoissakin on käyty jo muutamaan otteeseen. Varsin tyylikästä tekemistä. Varmasti parempi heittotekniikka kuin isällään, Pitkämäki kertoo hymyillen. 

Pääkuvan videolla Pitkämäki puhuu myös suomalaisen keihäänheiton tilasta, palostaan valmentamiseen sekä avaa myös toisen ex-keihästähden Antti Ruuskasen kanssa aloittamastaan uudesta bisneksestä. 

Lue myös:

    Uusimmat