Teräväinen-Aho, Aho-Teräväinen – katso videot maagisesta suomalaisyhteydestä

Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen jatkoivat pistetehtailuaan, mutta Carolina Hurricanes romahti 4-6-tappioon kotikaukalossaan Boston Bruinsia vastaan.

Maaginen suomalaisyhteys alkoi toimia toisessa erässä. Teräväinen petasi ylivoimalla paikan Aholle, joka laukoi maskin takaa kiekon millintarkasti takayläkulmaan ohi Bostonin suomalaisvahdin Tuukka Raskin. Roolit vaihtuivat erän puolivälissä, kun Aho tarjoili ja Teräväinen laukoi tulisesti kiekon verkkoon.

Kun Brock McGinn laukoi päätöserän avausminuutilla alivoimalla kotijoukkueen 4-1-johtoon, ottelu näytti olevan paketissa. Vaan eipä ollut. Erän puolivälissä Boston mätti kolme maalia reiluun minuuttiin ja lukemat olivat yhtäkkiä tasan. David Pastrnak osui sen jälkeen vielä kahdesti, viimeisteli hattutemppunsa ja sinetöi Bostonille voiton huiman nousun seurauksena.

Aho valittiin ottelun kakkostähdeksi. Raskille kirjattiin 29 torjuntaa Bostonin maalilla.

Carolinan pudotuspelihaaveet ovat ottaneet viime peleissä kovia kolauksia. Edellisestä kymmenestä ottelusta saldona on vain kolme voittoa ja pudotuspeliviiva on karannut jo seitsemän pisteen päähän.

Lue myös:

    Uusimmat