Mainos

Teinit myivät seksiä Rooman eliittialueella - asiakkaiden joukossa senaattorin puoliso

Italiassa kohutaan lapsiprostituutioskandaalista, johon ovat nyt sotkeutuneet myös parlamenttiedustajan aviomies ja toisen parlamenttiedustajan poika.

Senaatin jäsenen Alessandra Mussolinin aviomies on myöntänyt olleensa 15-vuotiaan prostituoidun asiakas, la Repubblica kertoo.

Kohu alkoi lokakuussa 2013, jolloin Italian sotilaspoliisi pidätti neljä henkilöä epäiltyinä seksin ostamisesta kahdelta 14- ja 15-vuotiaalta tytöltä. Myös yhden tytön äiti pidätettiin, sillä hänen epäiltiin yllyttäneen tytärtään prostituution pariin.

Tytöt myivät itseään Rooman Pariolissa, joka tunnetaan kaupungin hyvämaineisimpana, rikkaiden suosimana asuinalueena. Poliisitutkimus lähti alunperin liikkeelle toisen tytön äidin ilmiannon vuoksi. Epäiltyinä on nyt 22 henkilöä, joista monet ovat työelämässä merkittävässä asemassa.

15-vuotias on kertonut tienanneensa jopa 600 euroa päivässä ja ostaneensa rahoilla merkkivaatteita ja kännyköitä. Tapauksen tultua julkisuuteen Pariolin lapsiprostituoidut ovat saaneet useita matkijoita ympäri Italiaa.

Mussolini vaati pedofiileille kemiallista kastraatiota

Silvio Berlusconin Forza Italia -puoluetta edustava Alessandra Mussolini on Italiaa vuosina 1922-1943 hallinneen diktaattorin Benito Mussolinin lapsenlapsi ja näyttelijä Sophia Lorenin siskontytär.

Vuonna 2009 Mussolini vaati Otto e mezzo -ohjelmassa pedofiileille kemiallista kastraatiota ja elinkautista vankeusrangaistusta, ja hän on toistanut kantansa useasti sen jälkeen.

Mussolinin miestä, valtion rautatieyhtiötä Trenitaliaa johtavaa Mauro Floriania epäillään nyt seksin ostamisesta alaikäiseltä prostituoidulta. Floriani on kertonut uskoneensa tytön olleen 19-vuotias.

Pariskunnalla on kolme lasta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.