Teemu Suniselle karvas pettymys Viron MM-rallissa – "Yksi uran vaikeimmista kilpailuista"

Teemu Suniselle karvas pettymys Viron MM-rallissa –"Yksi uran vaikeimmista kilpailuista" 1:44
Teemu Suninen oli erityisen pettynyt tekniikan murheiden vuoksi Viron MM-rallin kisaviikonloppuun.

Teemu Suninen ajoi Viron MM-rallissa kuudenneksi. Suomalaiskuskia vaivasivat viikonlopun aikana teknilliset murheet ja oli sen vuoksi pettynyt suoritukseen.

Kilpailun voittoon ajoi Kalle Rovanperä ennen Irlannin Craig Breeniä. Kolmas oli Belgian Thierry Neuville. Sunisen sijoitus oli kauden paras, mutta se ei kuitenkin helpottanut Sunisen mieltä.

– Yksi uran vaikeimmista ja huonoimmista kilpailuista, tekniikan murheiden täyteinen kisaviikonloppu. Lauantai-aamu oli sellainen, jolloin ei ollut isompia murheita, Suninen summasi MTV Urheilulle.

Suniselle sattui haaveri kisaviikonlopun viimeisellä pätkällä.

– Urasta pompattiin pois ja päädyttiin mutkan sisäpuolelle. Siinä meni noin 20-30 sekuntia aikaa. Muuten ihan kohtuu, Suninen sanoi.

Tällä kaudella 16 MM-pistettä keränneen suomalaiskuskin seuraava koitos on luvassa kolmen ja puolen viikon päästä, kun vuorossa on Belgian MM-ralli. Suninen ajaa Belgiassa R5-autolla. WRC-auton puikoissa Suninen nähdään seuraavan kerran Kreikassa.

Katso pääkuvan videolta Teemu Sunisen kommentit kokonaisuudessaan Viron MM-rallista.