Teemu Selänne latasi suorat sanat Jokereista: "Kansallinen urheiluhäpeä"

4:12
Video: Teemu Selänteellä oli suuria suunnitelmia Jokerien osalta.

Hämmentävät vaiheet Helsingin Jokerien vaiheilla saivat tiistaina jatkoa. Sanansa oli sanottavana myös seuran entisellä pelaajalla, jääkiekkolegenda Teemu Selänteellä.

Jääkiekkoliiton hallitus jätti tiistaina käsittelemättä Jokerien sarjapaikkahakemuksen Mestikseen seuran pyynnöstä. Jokerien edellisellä viikolla Jääkiekkoliitolle jättämä hakemus oli ollut tarkoitus käsitellä tiistai-iltana Helsingissä. 

– Saimme eilen Team Jokereilta pyynnön olla käsittelemättä heidän jättämäänsä hakemusta. Tämä Jokereiden pyyntö perustui heidän arvioonsa sarjapaikkahakemukseen vaadittavista tiedoista ja taustaselvityksistä, liittohallituksen puheenjohtaja Harri Nummela kertoi Jääkiekkoliiton tiedotteessa.

Teemu Selänne kommentoi Jokerien yhä uusia käänteitä saavaa hämmentävää soppaa Twitterissä. Hän oli jakanut kuvakaappauksen Ilta-Sanomien tuoreesta Jokerit-otsikosta, joka alkoi sanoilla "Mitä sekoilua!"

– "Sekoilua" on juuri se oikea sana. Arvokas, yksi Suomen hienoimmista urheilubrändeistä on tällä hetkellä kansallinen urheiluhäpeä… Selänne kirjoitti.

Selänteen vetämä ostajaryhmä Naurava Narri Oy yritti viime vuonna auttaa Jokereita takaisin SM-liigaan, mutta ryhmittymä vetäytyi hankkeesta viime elokuussa. Naurava Narri kertoi Jokerien nimen ja logon omistaneen Helsingin Jokerit ry:n päättäneen lopettaa neuvottelut.

Jokerien paluuprojektissa on ollut epäselvyyksiä ja avoimia kysymyksiä jotakuinkin jokaisella mahdollisella osa-alueella.

2:38
Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Harri Nummela kommentoi tuoretta käännettä MTV Urheilulle: Jokereilla ei ole Mestis-paikkaan riittävää hakemusta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja