Teemu Pukki kadonnut pelikentiltä – tässä syy

Suomalaishyökkääjä Teemu Pukki oli jälleen poissa kokoonpanosta, kun hänen edustamansa Minnesota kärsi jalkapallon MLS:ssä 0–1-kotitappion Austinille. Robin Lod pelasi Suomen aikaa varhain sunnuntaina koko ottelun Minnesotan paidassa ja sai lopussa keltaisen kortin.

MLS:n kotisivujen mukaan Pukki kärsii polvivammasta. Hän ei ole pelannut Minnesotan neljässä tuoreimmassa ottelussa. Pukki on ollut tällä kaudella MLS:ssä kentällä 15 ottelussa, joissa hän on tehnyt kaksi maalia.

Minnesotan päävalmentaja Eric Ramsay kertoi viime viikolla, että Pukin odotetaan olevan poissa pelikentiltä yhteensä kolmisen viikkoa. Paluu tapahtuu siis näiltä näkymin heinäkuussa.

Minnesota on liigan länsilohkossa viidentenä. Joukkueen vire on ollut viime aikoina hukassa, sillä Minnesota on jäänyt ilman voittoa neljässä tuoreimmassa ottelussaan ja on kolmen pelin tappioputkessa.

Austinia vastaan kotijoukkueen urakkaa vaikeutti Hassani Dotsonin avauspuoliajalla saama punainen kortti. Austinin suomalaispelaajat Alexander Ring ja Leo Väisänen olivat koko ottelun kentällä.

Koko ottelun pelanneen Jere Urosen edustama Charlotte juhli 2–0-vierasvoittoa Philadelphiasta. Montrealin Lassi Lappalainen pelasi toisen puoliajan 1–4-vierastappiossa Coloradolle.

Matti Peltolan D.C. United hävisi kotonaan Houstonille 1–4. Peltola oli kentällä koko kamppailun. Robert Taylorin Inter Miami ei ollut pelivuorossa.

Lue myös:

    Uusimmat