MLS:n suomalaishyökkääjä säväytti hienolla suorituksellaan – Robert Taylor ja Teemu Pukki saivat löylytykset

Suomalaishyökkääjä Lassi Lappalainen onnistui maalinteossa yön MLS-kierroksella, kun hänen edustama Montreal CF pelasi 1–1-tasapelin Houston Dynamon kanssa.

Vierasjoukkue Houston karkasi ottelussa johtoon jo 10. peliminuutilla, kun brasilialainen Artur iski pallon väkevällä laukauksella nuottaan.

Montreal jahtasi pitkään tasoitusta, mutta yritys palkittiin vasta aivan ottelun loppuhetkillä. Vaihdosta kentälle tullut Lassi Lappalainen täräytti hienolla laukauksella pallon verkkoon lisäajan viimeisellä minuutilla.

Osuma oli 25-vuotiaalle Lappalaiselle kauden toinen.

Lappalaisen maali oli äärimmäisen tärkeä, sillä tasapelipisteen myötä Montreal nousi itäisessä konferenssissa yhdeksänneksi kiinni viimeiseen pudotuspelipaikkaan.

Lappalaisen lisäksi MLS-kierroksella nähtiin useita suomalaisia. Alexander Ring syötti yhden maalin, kun Austin FC löi DC Unitedin 3–0.

Robert Taylorin Inter Miamilla ja Teemu Pukin Minnesotalla ei kulkenut. Ilman loukkaantunutta Lionel Messiä pelannut Inter Miami koki 1–4-tappion Chicago Firelle. Taylor pelasi 67 minuuttia.

Pukin Minnesota hävisi puolestaan tylysti Los Angeles FC:lle maalein 1–5. Pukki viiletti kentällä 66 minuuttia.