Teemu Pukilta makoisa temppu! Rokotti Valioliiga-jättiläistä

Jalkapallon Valioliigassa Norwichin Teemu Pukki onnistui maalinteossa ottelussa Tottenhamia vastaan. Norwich koki kuitenkin tappion, kun Tottenham oli parempi lukemin 2-1.

Pukki pääsi kokeilemaan maalintekoa rangaistuspotkusta ottelun 68. minuutilla.

Suomalaistähtihyökkääjä onnistui kuin onnistuikin tehtävässään. Tottenhamin ranskalaismaalivahti Hugo Lloris oli tilanteessa hyvin mukana, mutta Pukin oikeaan alanurkkaan kohdistunut sijoitus upposi sisään.

1-1.

Norwich sai rangaistuspotkun, kun Tottenhamin laitapuolustaja Ryan Sessegnon joutui rikkomaan Norwichin laitapuolustajaa Max Aaronsia kuudentoista alueen sisällä.

Maali oli Pukille kauden 11:s.

Tottenham oli siirtynyt ottelussa johtoon 38. minuutilla, kun Englannin maajoukkuepelaaja Dele Alli onnistui laitapuolustaja Serge Aurierin syötöstä.

Kotijoukkue Tottenham siirtyi uudelleen johtoon ottelun 80. minuutilla. Asialla oli Etelä-Korean maajoukkueen tähti Heung-Min Son.

Tottenham piti johtoasemansa loppuhetkillä. Voiton myötä se nousi sarjassa sijalle kuusi.

Norwich on koko joukon hännillä (20.). Norwichin ero toiseksi viimeisenä olevaan Watfordiin on kuusi pistettä.