Tee kevätsiivous suhteellesi: Viisi vinkkiä virkistää suhde

Tee kevätsiivous suhteellesi ja rakastu kumppaniisi uudelleen.

Kevät symboloi uuden alkua. Myös parisuhde kaipaa silloin tällöin tuuletusta. Unohda vanhat kaavat ja tee kevätsiivous suhteellesi. Youtango.com neuvoo, kuinka onnistut.

Unohda rutiinit

Monet parit eivät tajua tekevänsä jatkuvasti samoja asioita kerta toisensa perään. Rutiinit voivat vaikuttaa negatiivisesti suhteeseen. Riko siis totunnaistapasi ja suhteenne saa uutta puhtia.

Kysy kumppaniltasi

Suhteen alkuaikoina kysymyksiä riittää enemmän kuin kehtaat kyselläkään. Rakastunut haluaa tietää kaiken kumppanistaan, eikä kysymyksille tule loppua. Suhteen vakiintuessa kysyminen kuitenkin usein hiipuu. Saatamme rutinoidusti kysyä toiselta, miten töissä meni tai kuinka lapset ovat käyttäytyneet, mutta unohdamme tärkeimmän, eli kumppanimme. Muutumme koko ajan, joten ole kiinnostunut rakkaastasi. Suhteenne syvenee ja keskusteluistanne tulee kiinnostavimpia, kun et juutu arkipäiväisiin kysymyksiin.

Tee lemmenpesä kotiisi

Parit etsivät usein inspiraatiota seksielämäänsä menemällä hotelliin tai lähtemällä lomalle. Vaihtelua voi kuitenkin toteuttaa kotonaankin. Tee siis makuuhuoneesta lemmenpesäsi: maalaa seinät, sisusta uudelleen tai vaihda vaikkapa tyynyt sängylle. Muutos saa aivot ajattelemaan uudella tavalla ja inspiroitumaan kenties seksistäkin.

Käy avioliittoneuvojalla

Monet kuvittelevat, että avioliittoneuvojalle tulisi mennä vasta kun suhde on kriisissä. Tosiasiassa avioliittoneuvonta sopii kenelle tahansa parille, joka riitelee joskus – eli kaikille meille. Terapeutit osaavat paljastaa epäterveet tapanne ja tiedostamattomat ongelmanne. Terapia ei ole aina hauskaa, mutta se on takuulla hyväksi.

Lomaile

Lähde lomalle! Jo pelkkä loman suunnitteleminen saa hymyn huulille ja vie ajatukset pois arjen ympyröistä. Kun parilla on yhteinen unelma, rutiinitkin tuntuvat siedettävimmiltä. Matkan ei tarvitse suuntautua kauas. Pienelläkin budjetilla pääsee hauskoihin paikkoihin.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja