Mainos

Tee itse: Kolme upeaa juhlakampausta

Tässä ohjeet kolmeen upeaan juhlakampaukseen – etkä tarvitse kampaajaa!


Näihin kampauksiin tarvitset hiuskiinnettä, pinnejä ja mielikuvitusta. Rannekoru, helmet, kello – on paljon asioita, mihin näitä voi käyttää.

Posh-tyyli


1. Pese hiukset, lisää muotovaahtoa ja föönaa hiukset. Suorista hiukset osioissa, muotoiluraudan kevyillä vedoilla. Pidä muotoilurautaa suorassa ja liu’uta sitä hiusten myötäisesti.


2. Kerää kaikki hiukset poninhännälle niskaan toisen korvan taakse. Tupeeraa hiuksia ohuissa osioissa, vähän kerrallaan.


3. Harjaa varovasti poninhännän pintaa, niin että tupeeraus säilyy sen sisäpuolella. Suihkuta hiuksiin kuivaa hiuskiinnettä. Kierrä hiusten latvaosio poninhännän ympärille. Muotoile ja kiinnitä hengettömillä pinneillä. Kiinnitä lopuksi koko osio pinneillä ja hiuskiinteellä.


Koristeet

Rannekoru – Kiinnitä hengettömillä pinneillä rannekorun läpi taivuttaen pinnit L:n mallisiksi.

Helmet – Kiinnitä helmet tavallisilla pinneillä helminauhan väleistä.

Kello – Kokeile kiinnittää kello käyttäen sen omaa ranneketta. Tarvittaessa voit lisäksi kiinnittää kampauksen hengettömillä pinneillä taivuttaen pinnejä L:n mallisiksi.

Boho-tyyli


1. Kiharra hiusten latvat muotoiluraudan avulla. Kiharra hiuksia enemmän alhaalta kuin ylhäältä. 2. Vie sormesi kevyesti hiusten läpi ja muotoile kiharat.


3. Kierrä hiukset kevyesti sivuilta ja vedä viistosti ohimoilta alkaen taakse niskaa kohti. Tupeeraa hiuksia tarvittaessa kevyesti. Kiinnitä hengettömillä, L:n muotoiseksi taivutetuilla pinneillä.

4. Muotoile otsahiukset ja anna osan hiuksista valua pehmeästi kasvojen myötäisesti.

Koristeet

Perhoset – Kiinnitä perhonen hengettömillä, L:n muotoisiksi taivutetuilla pinneillä.

Kaulakoru – Kierrä kivistä tehty kaulakoru pään ympärille ja kiinnitä se taakse ristikkäisillä pinneillä.


Kokoa koru taakse kauniiksi nutturaksi niin, että se sopii kampaukseen. Kiinnitä L:n mallisiksi taivutetuilla pinneillä.

Muovikelmu – Rutistele muovikelmusta kampaukseen sopiva palanen ja luo kampaukseen huoliteltu, hauska ja hieman muovinen fiilis. Kiinnitä muovikelmu hiuksiin L:n mallisiksi taivutetuilla hengettömillä pinneillä.

Rock-tyyli


1. Jaa hiukset osioihin keskeltä päätä. Vedä hiukset ylhäältä alkaen korvien taakse. Kiinnitä osiot klipseillä. Vedä hiukset sivuilta poninhännälle niskaan. (Kuva: rock 6896)

2. Suihkuta hiuksiin kuivaa hiuskiinnettä ja kreppaa ohuita osioita päällimmäisistä hiuksista. Kreppaa myös poninhäntää.


3. Vedä sormia poninhännän läpi ja tupeeraa sitä hieman, niin että se näyttää villamaiselta. Kiinnitä osioita poninhännästä ylemmäs ja muotoile hengettömien pinnien avulla muhkeaksi. (Kuva: rock 7089)

4. Vedä sormia varovasti päällisosan hiusten läpi ja taivuta hiuksia taaksepäin. Kiinnitä L:n mallisiksi taivutetuilla hengettömillä pinneillä.


Koristeet:

Teesiivilä – Halkaise teesiivilä kahtia. Kiinnitä puolikas hengettömillä pinneillä hatuksi. Taivuta pinnit L:n muotoon.

Kaula- ja rannekoru – Asettele helmet kulkemaan krepatun päällisosan sivussa ja kiinnitä L:n mallisiksi taivutetuilla hengettömillä pinneillä. Kiinnitä rannekoru poninhännän ympärille hengettömillä pinneillä. Tupeeraa hiuksia hieman ja lisää lopuksi hiuskiinnettä.

Pinnit – Lisää useita kullan- tai hopeanvärisiä pinnejä tiukasti vierekkäin. Näin luot metallisen inka-lookin.


Teksti: Tomas Edlund

Kuvat: Tomas Edlund/Wella

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.