Mainos

Täydellisen remontin läpikäynyt moderni koti

Tämä valoisa moderni koti on juuri remontoitu ja niin kuin usein käy, remontti kasvoi alunperin suunnitellusta keittiöremontista koko kodin remontiksi. Avaran kodin arkkitehtoniset ratkaisut ovat linjakkaita ja kauniita. Valkoisia kiiltäviä pintoja, mustia kontrasteja, lasia ja paljon valoa.

Ruokapöydän kiiltävän pinnan yllä on Caboche valaisin joka on kuin jäätä tai vettä. Näkymä keittiöön on selkeä ja moderni, kaikki turha on kätkössä katseilta.

Lämpöä tilaan tuovat puulattia, valtava pehmeä kulmasohva ja pehmeä matto.

Valaisuun on kiinnitetty erityistä huomiota.

Alakertaan johtavien portaiden seinät on päällystetty kiiltäväksi maalatulla laudalla. Kontrasti kiillon ja puumateriaalin sekä ympäröivien valkoisten seinien kanssa on kaunis.

Ennen kuin mennään alakertaan saakka, piipahdetaan lastenhuoneissa.

Iloisen punavalkoinen tytönhuone on klassisen raikas siisti kokonaisuus, mutta ei totinen sillä katossa on herkkuyllätys! Veljen huone on vastaavasti reippaan sininen ja katossa on täälläkin metka lamppu, lentokone. Vaakaraidalliset seinät laajentavat huoneen kokoa.

Vanhempien makuuhuoneen suuret ikkunat päästävät suureen huoneeseen paljon valoa. Huoneen takaseinä on maalattu lämpimän suklaan ruskeaksi. Vanha tuoli pääsee kauniisti esille pelkistetyssä tilassa. Kuinka ihanalta tämä asunto näyttäkään sellaisena päivänä kun se kylpee auringonvalossa!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.