Täydellinen romahdus: Raskaan sarjan nyrkkeilytähti taas nalkkiin, edellinen dopingkäry maksoi miljoonia – "Hän tarvitsee mielentilatutkimuksen"

Raskaan sarjan yhdysvaltalaisnyrkkeilijä Jarrell Miller on jäänyt taas kiinni dopingtestissä, uutisoi World Boxing News.  

Hiljattain Top Rank -promootion kanssa sopimuksen tehneen Millerin, 31, piti otella 9. heinäkuuta Jerry Forrestia vastaan Las Vegasissa, mutta hänet on nyt poistettu ottelukortilta. 

Millerin edellinen ottelu on marraskuulta 2018, sillä hän jäi kiinni kolmesta kielletystä aineesta kahdessa eri dopingtestissä viime vuonna. Käry kävi Anthony Joshuaa vastaan sovitun MM-ottelun alla, minkä seurauksena uran isoin matsi ja seitsemän miljoonan dollarin palkkio livahtivat käsistä. 

Hän selvisi tuolloin kärystään vain ansion- ja maineenmenetyksellä, mutta nyt häntä uhkaa World Boxing Newsin mukaan elinikäinen panna.

Promoottori Lou Dibella alkaa olla kyllästynyt hyvin tuntemansa Millerin sekoiluun. 

– Olen niin vihainen nyrkkeilylle. Koko alan pitäisi hävetä, kun emme pakottaneet häntä testeihin Joshua-fiaskon jälkeen.

– Olen tuntenut "Big Babyn" ikuisuuden, mutta tämä oli viimeinen tippa. Hän tarvitsee mielentilatutkimuksen, DiBella toteaa. 

Ex-maailmanmestari Sergio Mora, jonka oli tarkoitus toimia kommentaattorina Joshuan ja Millerin ottelussa, totesi, "etteivät kaikki ansaitse toista mahdollisuutta". 

– Varsinkin, kun hän jäi kiinni kolmesta eri aineesta ensimmäisellä kerralla! Tämä on häpeäksi lajille, Mora summasi.

The Ringin mukaan Miller jäi viime vuonna kiinni Endurobol-aineesta, kasvuhormonista ja EPO:sta. Lisäksi hän kärsi yhdeksän kuukauden pannan vuonna 2014 jäätyään kiinni kielletystä aineesta potkunyrkkeilijänä. 

Miller on otellut nyrkkeilyurallaan 23 voittoa (20 tyrmäystä) ja yhden ratkaisemattoman. 

Lue myös:

    Uusimmat