Anthony Joshuan haastaja reputti myös toisen dopingtestin, brittimestarille etsitään uusi vastustaja – "Pilasin suuren tilaisuuteni"

Brittimestari Anthony Joshua joutuu etsimään uuden vastustajan 1. kesäkuuta USA:ssa oteltavaan MM-titteliotteluun. Aikaisemmin vastustajaksi nimettyä Jarrell Milleriä epäillään kiellettyjen aineiden käytöstä.

Joshuan oli tarkoitus otella Milleria vastaan New Yorkin Madison Square Gardenissa 1. kesäkuuta. Ottelu sai kuitenkin varjoja yllensä, kun Millerin dopingnäytteestä löydettiin alkuviikolla epäsuotuisa löydös.

Joshuan promoottori Eddie Hearn vahvisti Twitter-tilillään, että Miller on reputtanut myös toisen dopingtestin, joten Joshualle etsitään uusi vastustaja.

– Olemme saaneet VADA:lta tiedon, että Jarrell Miller on reputtanut myös toisen aineita erottelevan testin, Hearn kirjoittaa Twitter-tilillään.

– AJ:n uusi vastustaja 1. kesäkuuta oteltavaan otteluun ilmoitetaan ensi viikolla. Jos et usko voittavasi häntä puhtaasti, poista numeroni, Hearn tilittää.

Miller kielsi vielä hiljattain syyllisyytensä, mutta nyrkkeilijä julkaisi perjantaina Instagram-tilillään videon, jossa hän nyt myöntää virheensä ja pahoittelee tapahtunutta.

– Minä mokasin. Asian olisi voinut käsitellä monella tapaa, minä käsittelin sen väärin ja maksan siitä nyt hintaa. Pilasin suuren tilaisuuteni. Sydämeni vuotaa verta tällä hetkellä, Miller vuodattaa Instagram-videollaan.

– Aion korjata tämän. Tulen takaisin parempana. Tämä kokemus on vain nöyristänyt minua, Miller vakuuttaa.


Lue myös:

    Uusimmat