Täydellinen joulu näillä vinkeillä – lue talviset artikkelit!

Tarvitsetko vinkkejä lahjaostoksille tai täydellisen joulujuhlan järjestämiseen? Pohditko mitä laittaa ylle loppuvuoden kauneimpaan juhlaan tai riehakkaisiin uudenvuoden pirskeisiin? Lue AVAn jouluiset artikkelit ja nappaa vinkit!

Lahjavinkit

AVAn kysely paljasti, että kaikista eniten naiset toivovat joululahjaksi erilaisia elämyksiä kovien pakettien sijaan, Onnistunut lahja voi olla romanttinen hetki, yhteinen loma tai vaikka lahjakortti kauneushoitolaan.

Miehille on joskus hankala keksiä lahjoja. Siispä kysyimmekin, mitä miehet lahjapaketistaan haluaisivat löytää. Lue parhaat vinkit paketteihin!

Joulunalus saattaa olla vuoden kalleinta aikaa. Jouluruoat ja -lahjat voivat syödä ison osan tilistä, mutta halvemmallakin voi päästä! Lue parhaat vinkit romanttisiin ja edullisiin jouluyllätyksiin.

Ellos: Mikä on täydellinen joululahja omalle rakkaalle, vanhemmille tai perheen pienimmille? Nappaa tästä Elloksen trendikkäimmät lahjavinkit!

Lumene:Hellivät lahjapakkaukset jokaiselle perheenjäsenelle! Haluatko helliä tänä jouluna perheenjäseniäsi, ystäviäsi tai rakkaitasi? Katso, millaiset Lumenen lahjapakkaukset sopisivat heille!

Vaikka miesten sanotaan olevan surkeita lahjojen ostajia, tuoreen tutkimuksen mukaan brittimiehet tuhlaavat lahjoihin kuitenkin naisia enemmän rahaa – ainakin tuoreissa suhteissa.

Miesten kyvyttömyydestä ostaa naisia miellyttäviä lahjoja on puhuttu kautta aikojen. Nyt brittinaiset ovat paljastaneet, miten he ratkaisisivat joka jouluisen ongelman.

Joulujuhlan järjestäminen

Vaikka joulu on rauhan juhla, kasaantuu useille pyhiksi hurja stressi. Keskittymällä jo etukäteen rauhoittumiseen ja stressin välttämiseen voi joulustressiltä välttyä

Ahdistaako sotkuinen koti? Ei hätää, näillä vinkeillä saat kodin pysymään järjestyksessä helpommin.

Juhlapukeutumisesta

Malli ja uranainen Janina Fry kertoo miten rakentaa oman juhlatyylinsä.

Ellos: Näin hauskoja asukokonaisuuksia talven juhlamallistoista löytyy sekä äidille ja tyttärellä että isälle ja pojalle.

AVA kokosi kattavan katsauksen korukavalkadeihin: millaiset sopivat rokahtavalle, mitkä puolestaan klassiselle persoonalle. Ota vinkkejä juhlapukeutumiseen, arkiseen lookiin tai vaikkapa pukinkonttiin.

Talvinen kauneus ja ihonhoito

Saimi Hoyerin juhlavinkit: Näin saat ihosi hehkumaan! Mikä saa ihon pysymään kauniina vuodenajasta riippumatta? Saimi Hoyer kertoo vinkkinsä, kuinka voit kiinnittää huomiota ihosi hyvinvointiin sekä hehkuun kiireisenä juhlakautena.

Talvinen kauneudenhoito: Taistele kuivuutta vastaan näillä konsteilla Talvi tuo haasteita kauneudenhoitoon. Ylimääräisellä panoksella voit näyttää upealta keskellä tuulta ja tuiskuakin – ja pelastaa kuivahtaneen ihosi.

Tähdet ovat osoittaneet lettikokeiluillaan tänä syksynä, kuinka letit sopivat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen ja toimivat parhaimmillaan koko asun kruununa.

Näin opit loihtimaan täydelliset punahuulet Hehkuvanpunaiset huulet ovat yksi tämän kauden näyttävämmistä meikkitrendeistä sekä tunnetusti naisellisuuden yksi kulmakivistä. Kukapa ei haluaisi kerätä katseita viileinä talvisina iltoina lämpimänpunaisilla huulilla? Oikeilla vinkeillä onnistut luomaan täydelliset punahuulet!

Täydellisen asun ja asusteiden lisäksi panosta myös kampaukseesi: lue kolme helppoa vinkkiä, millainen juhlakampaus on tänä talvena muodikas ja näyttävä.

Näin pohjustat ihon kauniiksi – lue vinkit täydelliseen meikkiin Näin pohjustat ihon kauniiksi – lue vinkit täydelliseen meikkiin.

Anne Kukkohovi juhlalookista: Tällainen meikki sopii uskaliaalle naiselle Tyyliexpertti Anne Kukkohovi kertoo kuinka suomalaisnaisten kannattaa luoda näyttävä juhlalook esimerkiksi pikkujouluihin.

Näin teet näyttävän ja luonnollisen juhlameikin Näyttävästä meikistä tulee helposti suttuinen, varsinkin jos omassa arkimeikissä ei ole tottunut käyttämään rohkeaa mustaa. Oikeilla vinkeillä juhlavastakin meikistä on mahdollista luoda raikkaan luonnollinen – ja samalla näyttävä.

Helli ihoasi talvella – näin vältät kohtalokkaat virheet Samaan tapaan kuin kesän aurinkoisimmat päivät, myös kylmä ja kuiva sää talvella asettaa omat haasteensa ihonhoidolle. Oikeilla vinkeillä ja ajoissa varautumalla voit välttää talviset vaivat kuten ihon kuivumisen ja kiristämisen.

Joulu- ja talviloman vinkkejä

Viime aikoina konkurssin partaalla horjuneet lentoyhtiöt ovat herättäneet kuluttajissa pelkoa niin loman peruuntumisesta kuin rahallisesta menetyksestä. Onko kiikarissasi esimerkiksi laskettelureissu? Lue vinkit, ennen kuin varaat matkan!

Mietitkö, kannattaako laskettelulomalle pakata mukaan omat sukset tai lumilauta vai pitäisikö ne vuokrata paikan päältä? AVA otti selvää. Katso hintavertailu!

Lasketellessa tai lumilautaillessa lasit ovat tarpeelliset. Ne suojaavat niin tuulelta, lumipyryltä kuin auringolta ja tekevät laskettelusta mielekkäämpää. Alppivastaava Sami Paulig kertoi AVAlle, mikä on tärkeää ottaa huomioon laskulaseja ostaessa.

Asiantuntijat vastaavat! Milloin lasketteluvälineet kannattaa ostaa omaksi ja milloin on parempi vuokrata ne hiihtokeskuksesta? Levin välinevuokraamon esimies ja Ski Sport Finlandin toimitusjohtaja kertovat.

Alppihiihtäjä Tanja Poutiainen vinkkaa, miksi reppu on hiihtoreissulla hyvä olla mukana ja mitä päivän varalle kannattaa pakata.

AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja