Mainos

Täydellinen anti-age-sarja - DNAge Zone Action

Ihon ikääntymisestä 80% johtuu ympäristörasitteista, esim. elintavoista, ilmansaasteista ja altistumisesta auringonvalolle, jotka voivat aiheuttaa vaurioita ihosolujen ytimessä – DNA:ssa.

DNA on perusta solujen uusiutumiselle ja siksi sen eheys on erittäin tärkeää ihon hyvinvoinnille. Iän myötä solujen oma uusiutumiskyky heikkenee ja soluvauriot lisääntyvät. Iho ei ole enää niin kiinteä, olemassa olevat rypyt syvenevät ja uusia ryppyjä syntyy – kasvot menettävät nuorekkaan ulkonäkönsä.

NIVEA-laboratorioiden johtavat tiedemiehet kehittivät innovatiivisen Anti-Ageing ihonhoitosarjan, joka sisältää päivä-, yö- ja silmänympärysvoiteet, joilla on ihoa uudistava vaikutus. NIVEA Visage DNAge Zone Action kasvojen juonteisiin ja otsaryppyihin, NIVEA Hand DNAge Zone käsille sekä NIVEA Body DNAge Zone action dekolteelle, kaulalle ja käsivarsille.

DNAge-voiteiden säännöllinen käyttö suojaa ihosolujen DNA:ta ulkoisten tekijöiden aiheuttamia vaurioita vastaan. Ihon kiinteytys paranee huomattavasti ja olemassa olevat rypyt vähenevät selvästi. Tuloksena on nuorekas, kiinteämpi, tasaisempi ja elinvoimaisempi iho. NIVEA DNAge-tuotteet ovat saatavissa ympäri Suomen.

Tehokkaasti hoitavan DNAge Zone Action -sarjan keveä ja eloisa tuoksu tuo luksusta ihonhoitohetkiin. Tuoksussa on pirteää sitrusta ja tyynnyttävää lemmen kukkaa, ylang ylangia. Tuoksun sydämessä kielo, freesia ja pioni on yhdistetty huumaavaan jasminiin ja sensuelliin santelipuuhun. Tuoksua täydentävät vanilja, myski sekä meripihka.

NIVEA VISAGE DNAge Cell Renewal

NIVEA VISAGE DNAge Cell Renewal nuorentaa ihoa sisältäpäin.Koostumus sisältää tehokkaan, soluja aktivoivan foolihapon ja kreatiinin yhdistelmän, joka aktivoi tehokkaasti solujen uusiutumista sisältäpäin. Voiteiden säännöllinen käyttö suojaa ihosolujen DNA:ta ulkoisilta haittavaikutuksilta.

Tulos:

Ihon kiinteys paranee huomattavasti.

Olemassa olevat rypyt vähenevät selvästi.

Nuorekas iho, joka on kiinteämpi, tasaisempi ja elinvoimaisempi!

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.