Tauskin luksuskoti kaupan – katso kuvat!

Kaikkien tuntema iskelmälaulaja Tauski on pistänyt Merimaskussa sijaitsevan, merinäköalalla sijaitsevan omakotitalonsa myyntiin. Katso kuvat ja tiedot laulajan hulppeasta asunnosta Jokakodissa.

Suomalainen iskelmälaulaja Tauski Peltonen kauppaa Naantalin Merimaskussa sijatsevaa kaksikerroksista puutaloaan 328 000 euron hintaan. Idyllisessä Saaristolaiskylässä sijaitseva, kokonaisalaltaan 213 neliömetriä käsittävä asunto on sekä kesämökkiä että perinteistä omakotitaloa yhdistävä, rauhaa kaipaavan henkilön unelmakoti.

Hyvät kalavedet lähellä

Asunto on nelihuoneinen, ja se on rakennettu kahteen tasoon. Asunnon lattiamateriaaleina on yhdistelty sekä laattaa, laminaattia että puuta, ja keittiön tasot ovat valmistettu kivestä.

Talo on rakennettu vuonna 1997, ja kauppaan kuuluu myös rutkasti tonttia – pinta-alaltaan 1 259 neliömetriä. Pihapiiristä löytyvät myös hyvinhoidettu puutarha, kasvimaa sekä idyllisiä omenapuita.

Vielä mukavamman Tauskin myytävästä asunnosta tekee läheinen ranta, jonne on matkaa vain noin 100 metriä. Rannasta on myös mahdollisuus vuokrata oma venepaikka, ja asunnon ostajalla on myös oikeus yhteiseen vesialuueeseen, jonka kalanpyyntimahdollisuuksia on kehuttu hyviksi.

Takka kruunaa alakerran

Asunnon ensimmäisestä kerroksesta pääsee kulkemaan kuistin läpi aulaan. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat myös olohuone, keittiö, sauna pukuhuoneineen sekä WC, makuuhuone ja kodinhoitohuone. Punaisen talon ensimmäisessä kerroksessa voi myös ihastella kaunista valkoisin kaakelein koristeltua takkaa.

Toiseen kerrokseen pääsee kiipeämään puisia portaita pitkin, ja kauniit laminaattilattiamateriaalit näkyvät yläkerrassa. Ylemmästä kerroksesta löytyvät myös kaksi makuuhuonetta vaatehuoneineen sekä WC- ja kylpyhuonetilat ja parveke.

Kauppaan kuuluvat myös tontilla sijaitseva erillinen autokatos, sekä kellarista löytyvät, lämmin ja tilava varastohuone.

Teksti: Jokakoti
Kuvat: Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja