Tauskin kanssa avioituva Henna Tuominen: Hukkasimme liian monta vuotta

Lauantaina pariskunnan rakkaus saa sinettinsä Turun Tuomiokirkossa, monen vuoden harhailun jälkeen

Seitsemän vuotta sitten tapahtui jotain, joka jäi kytemään niin Tauski Peltosen kuin Henna Tuomisen mieliin. Tuolloin vaihdetut katseet syöpyivät kummankin sieluihin ja rakkaus alkoi itää. Vuosien aikana tapahtuneet satunnaiset kohtaamiset löivät lisää bensaa rakkauden liekkeihin, mutta aika ei ollut kypsä suhteelle kuin kuluneen vuoden keväällä.

Lauantaina monta vuotta roihunnut rakkaus saa sinettinsä Turun Tuomiokirkossa, jossa pariskunta sanoo toisilleen tahdon läheisten ja ystävien edessä. Onnellinen morsian odottaa innolla häitään, jotka olisi hänen mukaansa voitu periaatteessa järjestää jo vuosia sitten.

– Ei tämä naimisiinmeno nyt ole mitenkään hätiköityä. Näin olisi pitänyt tehdä jo vuosia sitten. Meillä kummallakin on takana huonot suhteet, joten osaamme nyt arvostaa tätä rakkautta. Kaikella on kuitenkin tarkoituksensa, myös sillä että menemme vasta nyt naimisiin.

Pariskunnan nopea eteneminen on saanut monet irvileuat arvailemaan suhteen pysyvyyttä ja todenmukaisuutta. Henna ei ulkopuolisten sanomisille lotkauta korviaan, vaan uskoo rakkauteensa.

– Pääasia, että itse tietää missä mennään. Ei meidän tarvitse kenellekään muulle todistella mitään. Kyllä kaikki läheiset ovat huomanneet, kuinka rakastuneita olemme ja kuinka hyvä olo on saanut meidät säteilemään.

– Kun takana on ollut huono parisuhde, voin todellakin sanoa että rakkaus muuttaa kaiken. En ole koskaan ollut näin onnellinen, onnellinen morsian huokaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat