Henna Tuomisella ja Saana Parviaisella ilmiriita: Kiikkustuoliin siitä joudat

Laulaja Tauskin Henna-vaimo ja Saana Parviainen sättivät toistensa tanssiryhmiä julkisesti.

Henna Peltonen (ent. Tuominen) tuohtui Saana Parviaisen perustettua oman tanssiryhmän. Hennan tanssiryhmä on nimeltään NiceKone. Jussi Parviaisen tuoreen vaimon Saanan tanssiryhmä kantaa puolestaan nimeä Danza Girls.

Osapuolet sättivät toisiaan kovin sanoin.

Saana Parviainen totesi taannoin MetroLivessä ryhmänsä tanssitaidosta näin:

– Me osataan sentään tanssia, sillä ryhmämme koostuu ammattilaisista, Saana täräytti MetroLivessä.

Henna Peltonen hermostui kilpailijan sanomisista ja toteaa:

– Saana, älä sekoita harrasteryhmääsi NiceKoneeseen. Hän on julkisuudessa luvannut haastaa minun ryhmäni NiceKoneen sekä Martina Aitolehden ryhmän. Saanan ryhmä ei paini ollenkaan samassa sarjassa NiceKoneen kanssa, joten olen todella tuohtunut, että minun ryhmäni sotketaan näin väärään tuotteeseen. En halua että minua enää millään tavalla sotketaan tähän tyttöön, Henna Peltonen laukoo.

Henna on tanssinut vuosien saatossa eri tanssiryhmissä ja hänen mielestään alalle vaaditaan vuosien kokemusta.

– Lapsikullat ovat siellä perustaneet neljän tytön ryhmän ja heillä on neljät treenit takana, niin suosittelisin nyt Saanalle näin alkuun hankkimaan alalta vuosien kokemusta sekä tiedon ja taidon ennen kuin lähtevät haastamaan alalla yhtään ketään. 19-vuotiaalle tytölle voi tulla hyvinkin suurena yllätyksenä että tanssiminen on raakaa työtä jos sen aikoo tehdä kunnolla ja hyvin.

Omaa ryhmäänsä Henna kehuu ammattitaitoiseksi.

– NiceKone on todella ammattilainen ryhmä. Tytöt ovat upeita kaunottaria joilla on kaikilla todella vahva tanssitausta ja kaikki ovat tanssineet ja esiintyneet työkseen jo vuosia.

Saana Parviainen vastaa Hennan kritiikkiin yksioikoisesti:

– Tämän ikäiset ovat parhaita tanssijoita, sillä 30-vuotiaat alkavat olla eläkeikäisiä ja ei heitä kukaan halua katsella. Kiikkustuoli heitä odottaa. Meitä halutaan katsella enemmän kuin kiikkustuolilaisia.

(MTV3–JARI KUPIAINEN)

Lue myös:

    Uusimmat