Tätä neitoa ei kylmä hirvitä! Avantouimari Elina kuvasi isänsä kanssa vilunväreitä herättävän videon lumihangessa – "Huomasin varpaiden olevan ihan jäässä"

Avantouimari Elina kuvasi isänsä kanssa vilunväreitä herättävän videon lumihangessa 2:17

Avantouintia harrastava Elina Mäkinen, 25, päätti ottaa Vantaalla talvisesta pakkassäästä kaiken irti ja kuvasi isänsä kanssa videon, joka herättää useimmilla vilunväreitä. Videolla Mäkinen muun muassa ui hangessa. Hän muistuttaa, että toisinaan on hyvä olla lapsenmielinen ja heittäytyä.

Mäkinen kävi viime sunnuntaina hiihtämässä isänsä kanssa. Saunassa lämmiteltyään kaksikko keksi mennä kieriskelemään lumihankeen.

– Siitä se vähän niin kuin eskaloitui, Mäkinen kertaa.

Isä ja tytär päättivät kuvata humoristisen videon. Lopputulos on pienoinen lyhytelokuva. Siinä Mäkinen esittää "Neiti Jääkarhua", joka aivan videon aluksi ponkaisee esiin lumipeitteen alta.

Myöhemmin videolla Mäkinen ui lumessa erilaisin tyylein. Katsojassa video herättää helposti vilunväreitä.

Harrastaa avantouintia

Mäkinen kertoo harrastavansa avantouintia. Idea tulikin sieltä.

–  Parin viikon päästä on talviuinnin SM-kisat ja lähdimme pelleilemään ajatuksella, että Neiti Jääkarhu herää talviunilta ja lähtee harjoittelemaan kilpailuja varten, hän sanoo. 

Mäkinen kertoo, että vietti ulkona noin viisi minuuttia. Pakkasta oli -7 astetta. Video on kuvattu Vantaalla.

– Kun video oli paketissa huomasin varpaiden olevan ihan jäässä ja juoksin saunaan. Kun keskittyy tekemiseen ja on hauskaa, niin ei huomaa, että on kylmä, hän nauraa.

"Kannattaa nauttia lumesta"

Mäkinen kuvailee, että kylmä ei ole häntä oikeastaan ikinä haitannut. 

– Tulee hyvä olo, sellainen pieni karaistuminen, kun menee kylmään, hän sanoo. 

– Kannattaa nauttia lumesta! On myös ihan hyvä välillä hassutella – joskus voi olla lapsenmielinen ja heittäytyä, hän sanoo. 

Lue myös:

    Uusimmat