Tätä mieltä naiset ovat miesten seksikumppanien määrästä

Amerikkalaistutkimuksen mukaan nainen saattaa säikähtää kuullessaan kumppaninsa aikaisempien seksikumppaneiden määrän. Kannattaako omien seksikumppaneiden määrää paljastaa kumppaneille? Asiantuntija neuvoo.

American Sociological Association -yhdistyksen teettämän tutkimuksen mukaan naiset menettävät kunnioituksen kumppaniaan kohtaan, jos he uskovat tällä olleen liikaa seksikumppaneita. Parisuhteiden kiperiin tilanteisiin erikoistunut kirjailija Gary Neuman antaa omat vinkkinsä siihen, kannattaako seksikumppaneiden määrää ottaa puheeksi rakkaan kanssa.

Tarkkaile tilannetta

Jos on sellainen tunne, että omasta menneisyydestä tekisi mieli paljastaa intiimiä tietoa kumppanille, kannattaa ensin hieman tarkkailla maaperää, jotta säästyy konfliktilta. Seksikumppaneiden määrän paljastaminen voi kuitenkin parhaassa tapauksessa lujittaa parisuhdetta.

– Menneisyydessä tapahtuneiden merkityksellisten ja voimakkaiden kokemusten jakaminen voi olla loistava tapa luoda side kumppaniin, Gary Neuman kertoo.

Toisaalta on hyvä miettiä myös sitä, tarvitseeko kumppanin todella tietää jokainen yksityiskohta menneisyydestäsi.

– En kuitenkaan usko siihen, että kaikki menneisyydessä tapahtunut tulisi käydä läpi vain sen takia, että kaikki on yhteistä, Neuman toteaa.

Älä päästä sammakkoa suustasi

Jos kumppanisi kertoo sinulle omien seksikumppaniensa lukumäärän, älä anna sen vaikuttaa omaan vastaukseesi. Rehellisyys maan perii – myös tässä tapauksessa.

– Sitä pitää välttää, että kertoisi yksinkertaisesti saman luvun kuin kumppani vai siitä syystä, että siten tilanteesta pääsee helpoiten yli, Neuman muistuttaa.

Selvitä hänen motiivinsa

Kumppani saattaa kiinnostua aiempien seksikumppaneidesi määrästä jostain tietystä syystä. Vaikka taustalla voi olla pelkkä uteliaisuuskin, saattaa kumppani havitella vastausta oikeasti esimerkiksi kysymykseen mahdollisista sukupuolitaudeista.

– Usein uteliaisuuden taustalla on muutakin, Neuman tähdentää.

Lue myös:
AVA

Lähde: Men's Health

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja