Tätä mieltä alapäätatuoinneista ja -lävistyksistä ollaan

Näyttävät tatuoinnit ja lävistykset ovat nykyaikaa, mutta kuinka moni olisi valmis ulottamaan vallitsevan nuorisotrendin niin alas kuin sukupuolielimiinsä! Lue, mitä mieltä suomalaiset ovat genitaalilävistyksistä ja -tatuoinneista.

Olisitko valmis lävistämään sukupuolielimesi tai tatuoimaan ne? Miksi ajatus intiimialueen kehonmuokkauksesta innostaa – miksi ei? Koetko sen kiihottavaksi, vai miellyttääkö se vain yksinkertaisesti silmääsi? Muun muassa näihin kysymyksiin Helmen lukijat vastasivat intiimissä viikkokysymyksessä: tatuoisitko tai lävistäisikö sukupuolielimesi?

Yli 500 vastanneesta runsas enemmistö (noin 83 %) oli sitä mieltä, ettei voisi kuvitellakaan tekevänsä mitään genitaalialueilleen. Vain noin 15 prosenttia suhtautui asiaan myönteisesti ja kertoi joko omistavansa tai harkitsevansa esimerkiksi itsensä lävistyttämistä alapäästä.

Ei tatuointi- ja lävistysvillitykselle!

Vastaajista noin 83 prosenttia, eli valtaosa, tyrmäsi intiimialueen koristelun täysin. Monesta vastauksesta kävi ilmi, ettei genitaalilävistyksen tai -tatuoinnin katsottu hyödyttävän ottajaansa mitenkään, eikä niistä mahdollisesti aiheutuvaa kipua toivotettu tervetulleeksi. Moni epäili, ettei kehonmuokkauksen jälkeen seksi tuntuisi enää miltään tai koru alapäässä saattaisi olla epähygieeninen.

– Vahingoittaa elintä ja saattaa olla aika nolo joskus myöhemmin...

– Sattuu varmasti ja paljon. Itselleni on jouduttu tekemään pieni leikkaus alapään alueella ja alle sentin arpi esti seksin kuukausiksi. Kuka tekee sellaista vapaaehtoisesti?

– Tatuoinneista tykkään ja sellaisen omistankin, mutta kyllä mieluiten pidän alapääni luonnollisen näköisenä.

– En haluaisi ottaa mitään riskiä siihen liittyen, ettei seksi tuntuisi enää miltään. Mitä jos lävistys osuisikin johonkin hermoon tms.?

– En käsitä tätä tatska- ja lävistysvillitystä. Jengi luulee korostavansa yksilöllisyyttään, kun todellisuudessa menevät muodin mukana. Hullut riskeeraavat terveytensä ja kärsivät epämukavista turhakkeista herkissä ruumiinosissaan, kuten suussa tai intiimialueilla.

– En halua, että tatuoinnista jää puolittainen erektio ja lävistys voi olla itseä häiritsevä ja epähygieeninen.

–Kuulostaa liian kivuliaalta. En myöskään pidä viehättävänä tatuointia tai lävistystä sukupuolielimissä. Jonnekin muualle haluaisin kyllä tatuoinnin, mutta sellaiselle paikalle, josta sen – minun tapauksessani – näkee joku muukin kuin kumppanini.

– Yleensäkin lävistykset ovat vain jonkun keksimiä tapoja ja eivät kuulu ihmiskunnan alkuperään. Jotenkin voin hyväksyä vielä korvakorut kummallakin sukupuolella, mutta en muuta.

Ajatus lävistyksestä kiehtoo

Yli 500 vastaajasta vain noin 15 prosenttia, eli alle viidennes, vastasi kyselyyn voivansa harkita intiimialueen lävistystä tai -tatuointia. Myönteisesti asiaan suhtautuvat kertoivat ajatuksen tuntuvan kutkuttavalta, olevan hyvä ja dramaattinen keino ilmaista itseään ja lisäävän parhaimmillaan jopa seksuaalista nautintoa.

– Suunnitelmissa olisi ottaa triangle (klitoriksen alle sijoittuva lävistys), ihan vain nautinnon lisäämiseksi. Ja olisihan se nätti!

– Olen tehnyt jo niin. Tällä tavoin tatuointini on vain minun ja kaikkein lähimpien ihmisteni tiedossa.

– Se voisi tuntua hauskalta. Ja pelkkä ajatus kiehtoo!

– Kerran nuorempana kostean illan päätteeksi otimme kaverin kanssa genitaalilävistykset. Seuraavana aamuna poistin korun ja annoin lävistyksen umpeutua. En edelleenkään ymmärrä koko päähänpistoa, mutta hauskaa oli kuulemma ollut...

– Miksi ei? Genitaalilävistykset ovat kauniita ja mielenkiintoisia. Sitä paitsi: saahan sen pois, jos ei tykkääkään.

– Minulla on clithood-lävistys, eli kaarenmuotoinen koru lävistää klitoriksen päällä olevan ihon. Mitään erikoista syytä korun ottamiseen ei ollut, ainoastaan rakkaus lävistyksiin ja kokeilunhalu. Suosittelen lävistystä lämpimästi. Sen lisäksi, että koru tuntuu aivan mahtavalta, miehet tajuavat käsitellä klitorista hellemmin.

– Harkitsen juuri, milloin ottaisin clithoodin. Mahdollinen kipu laiton aikana pelottaa. Intiimilävistys on lävistys siinä missä muutkin kehokorut. Sitä paitsi: intiimilävistyksen on sijainniltaan äärimmäisen mielenkiintoinen ja kyllä, useimmiten myös kaunis kuin mikä.

– No, miksipäs en! Tietenkin on riskit joka lävistyksen ja tatuoinnin otossa. Minun silmääni ne miellyttävät, ja jotkin lävistykset naisen genitaalialueella lisäävät seksuaalisen mielihyvän tunnetta. Olisin valmis kokeilemaan!

– Totta kai! Kauniimpaa, dramaattisempaa, mahtipontisempaa itsensä toteuttamista en keksi. Toki varmasti n. 99 prosenttia ihmisistä pitää suuria määriä lävistyksiä kamalina ja vastenmielisinä, mutta itse henkilökohtaisesti rakastan kaikkea kehonmuokkausta ja jopa sitä brutaalimpaa muotoa. Ehkä olen itse vielä niin lapsellinen ja "vaihe päällä", mutten ole päässyt lävistyksistä yli enkä ympäri viimeiseen kymmeneen vuoteen. Lapsena jo ihailin näitä rohkeita itsensä toteuttajia. Parhaimmillani itselläni on ollut yli 20 lävistystä, jos korviksia ei lasketa. Nykyään enää vain 11 – työn takia.

– Minulla on ollut alapäässäni lävistys vuoden verran. Harmi vain, jouduin ottamaan sen pois ennen synnytystä. Miehenikin piti siitä myös. Enää en kyllä laita, kun kerran on jo kokeiltu.

Tutustu Helmi-kaupan eroottiseen maailmaan!

Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja