Mies tatuoi peniksensä – erektio jäi päälle

Iranilaismies tatuoi peniksensä ja sai kokea karvaan kohtalon. Miehen penikseen jäi nimittäin päälle puolittainen erektio, msmbc.com uutisoi.

Iranilainen 21-vuotias mies sai vastikään loistoidean ja tatuoi penikseensä tekstin "Hyvää matkaa taipaleellesi" sekä tyttöystävänsä sukunimen ensimmäisen kirjaimen M. Jokin hommassa meni kuitenkin pieleen, sillä miehen penis jäi puolittaiseen erektioon.

Ongelmaksi muodostui, että tatuointi tehtiin perinteisin tatuointimenetelmin.

– Perinteiset tatuoijat käyttävät hennaa, tuhkaa ja luonnollisia pigementtejä tauoinneissa. He käyttävät neulaa läpäistäkseen ihon ja sen jälkeen he lisäävät väriaineen puhjenneelle iholle, Iranin urologit kertoivat tapauksen jälkeen.

Tekniikka on kivulias, mutta iranilaismies huomasi päiviä tatuoinnin jälkeen muutakin. Penis oli nimittäin jatkuvassa puolierektiossa.

Peniksen jäämineen erektioon yli neljäksi tunniksi voi olla vaarallista. Priapismiksi kutsuttu tila voi aiheuttaa impotenssia. Paisuvaiskudos voi vaurioitua pysyvästi hapenpuutteen takia.

Priapismia on kahta eri tyyppiä, joista toinen ei ole yhtä vaarallinen, mutta tila voi tuntua epämiellyttävältä. Jos tila ei asetu, myös tämä tyyppi voi aiheuttaa vaurioita penikseen. Iranilaismiehen penis koki juuri tämän tilan, sillä tatuoija osui liian syvälle penikseen vaurioittaen sen verisuonia.

– Tähän yksittäistapaukseen perustuen emme suosittele peniksen tatuoimista kenellekään, iranilaislääkärit raportoivat.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: msmbc.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja