Mainos

Tätä kaikkea on MTV3:n ainutlaatuinen uutishuone-projekti

MTV3:n uutistoimitus on avannut juhlavuotensa kunniaksi uutishuone-sivuston, jonka avulla katsojat kutsutaan mukaan juhlallisuuksiin sekä tutustumaan uutistoimituksen työhön. MTV3 Uutiset täyttää syyskuun alussa 30 vuotta, ja juhlallisuuden näkyvät niin televisiossa kuin netissäkin.

Netin keskeisin juhlasivusto on virtuaalinen uutishuone. Uutishuoneella katsojat pääsevät kurkistamaan uutistyön kulissien taakse muun muassa lukuisin videohaastatteluiden avulla, timeslice-tekniikalla toteutetussa uutismaailmassa kiertelemällä.

Tarkemmin pääsee tutustumaan myös tv-katsojien olohuoneessa vieraileviin ruutukasvoihin eli uutisankkureihin. He kertovat haastatteluissa muun muassa uransa hauskimmista ja haastavimmista hetkistä.

Sivuston kautta pääsee luonnollisesti lukemaan tuoreimmat uutiset, mutta siellä voi tutustua myös arkiston aarteisiin. Katsoja pääsee kokemaan uudelleen isoimmat ja koskettavimmat uutistapahtumat, mutta samalla voi tutustua myös parhaisiin loppukevennyksiin sekä toimittajille sattuneisiin mokiin ja kömmähdyksiin.

Katsojat voivat myös ehdottaa omia kevennys- ja juttuaiheitaan sekä äänestää kuukauden kevennystä. Lisäksi uutistyötä avataan muun muassa vastaamalla katsojien lähettämiin kysymyksiin.

Kevennykset ja mokat eivät suinkaan ole ainoita keveämpiä elementtejä - miltä kuulostaisi esimerkiksi uutiset, jos ankkurina olisit sinä itse? Kaikkea tätä ja paljon muuta löytyy uutishuoneelta! Tervetuloa Pöllölaaksoon!

(MTV3)

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.