Tätä et tiennyt Blind Channelista – yhtye kertoo, kuka on kukin keikkabussissa

2:18
Video: Blind Channelin Niko ja Joel kertovat kuka on kukin keikkabussissa

Blind Channelin Niko ja Joel kertovat MTV Vieras -haastattelussa, millainen on yhtyeen keskinäinen dynamiikka kiertueella.

Kun istuu bussissa samojen naamojen kanssa viikojen aikana tuhansia kilometrejä, niin toisten tavat ja erityispiirteet alkavat tulla tutuiksi. Oululainen Blind Channel on elokuusta asti kolunnut Eurooppaa idästä länteen ja etelästä pohjoiseen.

Viime aikoina huomio on alkanut kiinnittyä erityisesti rumpali Tommi Lalliin, Niko Hokka ja Joel Moilanen paljastavat.

– Se on tavoittanut ihan uudenlaisia desibelejä nyt. En tiennyt , että siitä lähtee niin paljon ääntä. Meillä on bussin perällä sellainen lounge, niin ostimme sinne Änärin. Siellä on turnauksia joka ilta ja sen tietää, kun Tommi häviää tai voittaa. Sen kyllä sitten tietää, Joel kertoo.

Katso jutun alussa olevalta videolta, kuka on kukin keikkabussissa – kuka kuorsaa koviten, kuka on änäri-mestari ja kuka viihtyy omissa oloissaan.

Katso myös: Tätä et tiennyt Blind Channelista: Mitä yhtyeen raideriin kuuluu nyt, miksi suomalaisyhtyeeksi Blind Channel ei ehdottomasti halua tulla ja mitä bändi vastaa väitteisiin brittiläisen BMTH:n kopioimisesta? Katso koko haastattelu MTV Katsomossa tästä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja