Tästä tiedät hänen aikovan jättää sinut – katso kuusi varoitusmerkkiä!

Mistä tiedät hänen suunnittelevan seurustelunne päättämistä? Huomaa ajoissa varoitusmerkit, jotka saattavat kieliä siitä, että hän haluaa jättää sinut.

Savvymiss.com listasi kuusi merkkiä, joista voit päätellä mies- tai naisystäväsi harkitsevan jättämistäsi. Jotta erouutinen ei tulisi puun takaa, opi poimimaan varoitusmerkit ajoissa!

1. Hän ei ole enää kiinnostunut seksistä – tai mikä vielä pahempaa, hän on viime aikoina oppinut uusia rakastelukikkoja. Dramaattinen muutos seksuaalisessa käyttäytymisessä voi tarkoittaa kahta asiaa: joko hän välttelee tilanteita, missä joutuisi ilmaisemaan tunteita tai kiintymystä sinua kohtaan tai hän käy vieraissa. Vanha koira oppii uusia temppuja vain, jos joku opettaa niitä hänelle.

2. Jos hän haastaa riitaa typeristä asioista tai välinne ovat epätavallisen etäiset, tiedossa on huonoja uutisia. Ainainen riidanhaastaminen saattaa olla merkki siitä, että hän haluaa sinun tekevän aloitteen erosta puhumisen suhteen.


3. Hän saattaa sanoa: "Tarvitsen aikaa itselleni" tai "Minusta meidän tulisi tapailla muitakin". Näin hänen ei tarvitse sanoa suoraan haluavansa erota, mutta hän on antanut itselleen pakotien. Tietysti kun hän saa sinuun hiukan etäisyyttä, hän aikoo kyllä sännätä pakotietä pitkin karkuun.

4. Hän taputtaa sinua selkään. Se, että joku halaa sinua taputtamalla samalla sinua selkään viittaa siihen, että hän tuntee olonsa epämukavaksi halatessaan. Mitä isompi taputus, sitä vaivautuneemmaksi hän olonsa tuntee.

5. Hän ostaa prepaid-puhelinnumeron. Tämä on todella huono merkki ja kertoo lähestyvistä sydänsuruista. Niin, se numero voi tietysti olla töitä varten – todennäköisemmin hän kuitenkin käyttää sitä päästäkseen alkuun elämässään, jonka aikoo viettää ilman sinua.

6. Hän kulki ennen tavallisissa farkuissa ja t-paidassa, mutta yhtäkkiä merkkivaatteet ovat hänen pakkomielteensä. Henkilö, joka on eroamassa (tai pettämässä kumppaniaan) kiinnittää enemmän huomiota ulkonäköönsä. Hän päivittää vaatekaappinsa sisällön, pudottaa painoa, treenaa ja vaihtaa tuoksuaan.

Mikä sinusta on selkeä varoitusmerkki siitä, että kumppani on jättämässä? Kommentoi alle!


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja