Tästä säälimättömästä asetelmasta Viivi Lehikoinen repii MM-lisäsytykkeen: "Sopii minulle"

Viivi Lehikoinen hakenut MM-vireen kohdalleen – "Toivon isompaa piikkiä tänne" 2:40
Viivi Lehikoinen hakenut MM-vireen kohdalleen – "Toivon isompaa piikkiä tänne"

Viivi Lehikoinen on kehissä maanantai-iltana, kun naisten 400 metrin aitojen alkuerät mitellään MM-Budapestissä. SE-naisen mukaan arvokisojen raaka asetelma sopii pirtaan paremmin kuin hyvin.

Lehikoisen Suomen ennätys 54,50 syntyi kesäkuun alussa Espanjassa. Kuluva kausi on vastannut suomalaistähden omia odotuksia. 

Budapestin alkuerässä jatkopaikkaan riittää hyvä rutiinisuoritus. Lehikoinen odottaa MM-näyttämöllä jo kättelyssä itseltään kuitenkin huippuvirettä. 

– Saisi hyvän vireen päälle täällä ja saisi jatkettua siitä, mihin on ennen näitä kisoja jäänyt. Aika tasaista on ollut tänä vuonna. Ehkä toivoisi sitä piikkiä nyt sitten tänne, aituri pohtii MTV Urheilulle.

Missä Viivi Lehikoisen kuntohuippu juuri nyt menee? Katso suomalaisen haastattelu pääkuvan videolta!

Viime kaudella Lehikoinen ylsi EM-finaaliin ja MM-välieriin. Suomalainen nauttii erityisesti arvokisojen säälimättömästä luonteesta.

– Tykkään siitä, ettei arvokisoissa kilpailla mistään ajoista, vaan enemmän nainen naista vastaan. Se sopii minulle ja olen tykännyt aiemminkin siitä. Kai siinä jokin lisäbuusti tulee, Lehikoinen toteaa. 

Viivi Lehikoinen juoksee 400 metrin aitojen alkuerässä klo 19.50. Mahdollinen välieräjuoksu on vuorossa tiistaina ja loppukilpailu torstaina.

Suomalaisista myös seiväshyppääjät Wilma Murto, Saga Andersson ja Elina Lampela avaavat kisaurakkansa maanantaina. Naisten seiväskarsinta pyörähtää käyntiin klo 19.40.

Lue myös:

    Uusimmat