Mainos

Tässä on lottoajien suosikkirivi!

Lotto on Veikkauksen suosituin peli, johon suomalaiset käyttävät keskimäärin 101 euroa asukasta kohden. Maakunnista innokkaimmin lototaan Lapissa, Kanta-Hämeessä ja Kymenlaaksossa.

Loton keskiostos on loton viimesyksyisen uudistuksen jälkeen ollut noin 8,60 euroa. Viikoittain pelaajia on noin 1,4 miljoonaa.

Tällä hetkellä Suomessa on yhteensä 455 loton euromiljonääriä ja sen päävoiton on vuosien saatossa voittanut itselleen reilut 3 000 henkilöä.

Ja mihin numeroihin suomalaiset luottavat? Lottoajien suosikkirivi on nykyisin 3, 9, 15, 21, 27, 33 ja 39. Viikoittain tuohon lottosarakkeen kolmanteen pystyriviin uskoo peräti 3 000–4 000 suomalaista. Myös numerosarja 1, 2, 3, 4, 5, 6 ja 7 on säilynyt vuodesta toiseen yhtenä Suomen kansan suosikkiriveistä.

Useat lottoajat tavoittelevat miljoonia ilmeisesti omilla ja läheistensä merkkipäivillä, sillä kalenterikuukauden numerot pärjäävät suosikkinumeroiden kisassa yleisesti ottaen hyvin. Numeroita 32–39 lototaan keskimääräistä vähemmän.

Se millä voitto sitten todellisuudessa tulee, ei kukaan tiedä. Voittonumerot ovat vaihdelleet vuosien saatossa keskenään nimittäin yllättävän tasaisesti.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.