Tarot-tulkitsija Tuula Huhtala: Tällainen on Suomen tulevaisuus vuonna 2011

Tarot-tulkitsija Tuula Huhtala ennusti muun muassa Barack Obaman valtaannousun sekä Huomenta Suomi -ohjelman juontajan Sanna Kiisken raskauden. Nyt hän katsoi Studio55.fin pyynnöstä Suomen tulevaisuuteen vuonna 2011.

Minkälainen on Suomen taloustilanne vuonna 2011?

Läsnä on suuri luhistumisen pelko. Mutta alamme rakentaa Suomea uuteen uskoon kuin sodan jälkeen. Olemme dynaamisia tienraivaajia.

Lisäksi suuremmat auttavat meitä odottamattomalla tavalla. Toki on myös pettymyksiä, mutta esteiden läpi mennään kirkkauteen.

Pysyykö Nokia Suomessa, ja minkälaisia uutisia yrityksestä kuullaan?

Tässä kohdalla katsoin nimenomaan yritystä, en ihmisiä siellä. Nokialle näkyy asioiden selvittelyä, pelkoa ja itkua. Vanha jää taakse, ja aloitetaan uutta.

Koko vuosi on sekava, ei päätä eikä häntää. Asioita siirretään ulkomaille.

Miltä näyttää ex-pääministeri Matti Vanhasen elämä ja ihmissuhteet?

Matti Vanhasella on kommunikointivaikeuksia ja väärinkäsitysten selvittelyä. Hän etsii vieläkin elämässään paikkaa, palapeli on rikki ja elämä sikin sokin. Jonkin asian tai yhteisön yläpuolella näkyy musta pilvi.

Mutta Matti Vanhanen rakastuu ensi vuonna hyvin voimakkaasti. Aiemmissa suhteissa hänellä ei ole ollut hänelle oikeita naisia. Risukkoinen metsä jää taakse, hänen asiansa ovat balanssissa ja luvassa on uudistuksia positiiviseen suuntaan. Nousukausi on edessä, kun hän muistaa pitää jalkansa maassa. Vanhasella on rauha itsensä kanssa ja hyvä olla.

Kuinka käy eduskuntavaaleissa, yllättävätkö perussuomalaiset?

Poliittiseen maailmaan tulee muutos, ja eduskunnassa on valtataistelu. Vanha tuhoutuu ja uutta tulee tilalle. Uudistukseen liittyy negatiivisia pelkotiloja. Muutokset aiheuttavat pelkoa kansalaisissa ja eduskunnassa. "Kolmen kopla" tuo runsautta kansalle.

Ensin eduskunnassa tapellaan, mutta sitten päästään sopuratkaisuun. Henkilö, jota on pidetty narrina, nousee valtaan ja tuo rakkautta ja uudistuksia mukanaan. Perussuomalaiset nousevat kyllä vaaleissa ja tuovat positiivisen aikakauden mukanaan.

Minkälainen on Suomen urheilumenestys vuonna 2011?

Suomelle on luvassa menestyksekäs urheiluvuosi. Erityisesti näkyy kaksi naista ja kaksi miestä sekä jokin joukkuelaji. Parilajissa on nähtävissä varovaisuutta, se puhkeaa kukkaan vasta myöhemmin.

Mitä kuuluu ensi vuonna laulaja Paula Koivuniemen elämään?

Paula Koivuniemellä on juuri nyt hyvin raskas kausi meneillään, vaikka näyttääkin ulospäin, että kaikki olisi hyvin. Hän on kuin kukkanen, jonka juuret menevät mustaan suohon.

Hänelle on kuitenkin tulossa positiivisia muutoksia. Paula tapaa miehen, jonka kanssa hän kokee voimakkaan, intohimoisen rakkauden. Myös uralla on tulossa uudistuksia ja töitä riittää. Laulajan materiaalinen olotila on hyvä. Hän on kulkenut vaikean, pitkän matkan, mutta nyt on aika hengähtää ja katsoa tulevaisuuteen, joka on aurinkoa täynnä.

Nähdäänkö ensi vuonna jokin koko kansaa kohahduttava skandaali tai muu hätkähdyttävä tapaus?

Mitään kovin suurta skandaalia ei näy. Jokin seksiin liittyvä skandaali on luvassa, saattaa olla esimerkiksi julkisuuden henkilön avioero. Lisäksi on luvassa työ- ja raha-asioihin liittyvää skandaalinkäryä.

Studio55/Nina Talmén

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja